logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با حضور حسام‌الدین سراج و حسن روح‌الامین؛

نمایشگاه نقاشی‌های عاشورایی «رستاخیز» در نیاوران افتتاح شد

نمایشگاه نقاشی‌های عاشورایی «رستاخیز» در نیاوران افتتاح شد
نمایشگاه آثار علی بحرینی با عنوان «رستاخیز» در نگارخانه شماره یک فرهنگسرای نیاوران افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، نمایشگاه آثار علی بحرینی با عنوان «رستاخیز» عصر دوشنبه اول مرداد در نگارخانه شماره یک فرهنگسرای نیاوران افتتاح شد.

در این نمایشگاه که ۳۸ تابلو از آثار علی بحرینی به نمایش در آمده است، صحنه های مختلفی از واقعه عاشورا و زندگی امام علی (ع) در ابعاد مختلف با تکنیک و سبک تلفیقی از رئالیسم و امپرسیونیسم به تصویر کشیده شده است.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، چهره هایی هم چون حسام الدین سراج خواننده، حسن روح الامین نقاش، محمد خراسانی زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محسن خاتمی رئیس فرهنگسرای نیاوران، محمد زرویی نصرآباد مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری نام، سید شهاب الدین شکیبا قائم مقام مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مهدی متولیان عضو انجمن تجسمی بنیاد روایت فتح و … حضور داشتند.

محمد خراسانی زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به هنر اساطیری ایرانی از گذشته تاکنون گفت: هنر ایرانی وقتی با یک شور و اشتیاق خاموش نشدنی به نام محبت اهل بیت و داغ عزای سیدالشهدا (ع) ترکیب شود، پدیده ای خلق می شود که همواره ماندگار می ماند و با زبان هنر بر دل می نشیند.

حسام الدین سراج از هنرمندان عرصه موسیقی نیز ضمن بازدید از این نمایشگاه، با ارزشمند خواندن آثار علی بحرینی، عنوان کرد: این آثار با انتخاب بسیار جالب از صحنه های عاشورا، در عین اینکه یک بیان رئال دارد ولی به شیوه ای سوررئال نیز است. هر کدام از این آثار مانند یک رمان و شعر است و امیدوارم مردم از این نمایشگاه و آثار دیدن کنند.

نمایشگاه نقاشی های عاشورایی «رستاخیز» تا ۱۲ مرداد در نگارخانه اصلی فرهنگسرای نیاوران ادامه دارد و میزبان عموم علاقه مندان به هنرهای تجسمی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه