logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرلشکر سلامی:

سپاه در همه صحنه‌ها گوش به فرمان بوده است

سپاه در همه صحنه‌ها گوش به فرمان بوده است
فرمانده کل سپاه گفت: گذر زمان نمی‌تواند درخشش فضائل‌های دفاع مقدس را به فراموشی بسپارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه در مراسم معارفه معاون جدید روابط عمومی سپاه و رئیس جدید مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس که صبح امروز (چهارشنبه) در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت سیدالشهدا (ع) اظهار داشت: تولد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ظهر عاشورا صورت گرفت؛ آن هنگامی که تعدادی از اصحاب با ایمان و وفادار برای اقامه نماز سینه‌های ستبر خود را آماج تیرهای دشمن کردند تا حجت خداوند به همراه اهل بیت او بتوانند اقامه‌ی نماز کنند.

سرلشکر سلامی ادامه داد: پاسداری از اقامه نماز یکی از زیباترین جلوه‌های پاسداری از اسلام بود؛ زیرا کسانی که در مقابل تیرهای دشمن ایستاده بودند، باید تن خود را به تیر می‌زدند؛ نه اینکه تیرها به تن آن‌ها می‌خورد.

فرمانده کل سپاه افزود: انسان وقتی در مقابل آماج گلوله‌ها و ضرورت شمشیرها قرار می‌گیرد، هرگاه تیرهای بلا به سوی او بیایند، باید خود را به کناری بکشد تا تیرها به پیکر او نخورد؛ اما کسانی که از امام دفاع می‌کردند، باید خود را به تیر می‌زدند و هیچ تیری نباید از پیکر آن‌ها عبور می‌کرد و این نفس پاسداری است.

وی با بیان اینکه پاسدار انقلاب اسلامی به آب و آتش می‌زند و پیکر خود را به شمشیر می‌سپارد، گفت: پاسدار انقلاب اسلامی سینه خود را به تیر می‌زند تا این تیرها به پیکره امت اسلام و جسم امام و مسلمین وارد نشود.

سرلشکر سلامی یادآور شد: آن هنگامی که حضرت ابوالفضل العباس علیه‌السلام آن جوانمرد الهی پرچم را به دست گرفت، مشک بر دوش نهاد، آب ننوشید و مشک را در زیر دستانش که قطع شده بودند با دهان خویش به سوی خیمه‌ها می‌برد و آنگاه که چشمانش هدف تیر قرار گرفت و از اسب بر زمین افتاد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شکل گرفت.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه آن هنگامی که طلحه و زبیر مقابل امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام ایستادند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شکل گرفت، عنوان کرد: هویت حقیقی سپاه برآمده از روح عاشوراست. پاسداران ابوالفضلی و عاشورایی عمل می‌کنند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه