logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کشف ۳۹۳ وسیله نقلیه مسروقه از سوی پلیس/ هشدارهای پلیس آگاهی برای مقابله با سرقت

کشف ۳۹۳ وسیله نقلیه مسروقه از سوی پلیس/ هشدارهای پلیس آگاهی برای مقابله با سرقت
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از کشف ۳۹۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه در اجرای دومین مرحله از طرح عملیاتی کشف وسایل نقلیه مسروقه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ محمدرضا اکبری در این‌باره گفت: در راستای اجرای طرح‌های ابلاغی، دومین مرحله از طرح عملیاتی کشف وسایط نقلیه مسروقه در سطح معابر و پارکینگ‌ها در اواخر تیرماه سال جاری به طور همزمان در استان‌های سراسر کشور به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی با بیان اینکه این طرح به مدت سه روز اجرا شد، افزود: با اقدامات شبانه روزی کارآگاهان پس از جمع‌بندی نتایج طی این مدت تعداد ۲۱۹ دستگاه خودرو و تعداد ۱۷۴دستگاه موتورسیکلت مسروقه کشف شد.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا ضمن توصیه به صاحبان وسایل نقلیه، گفت: اتومبیل خود را به لوازم ایمنی نظیر دزدگیر، سویچ مخفی، قفل فرمان، قفل پدال، قفل سوئیچی و سایر وسایل تاخیری و بازدارنده مجهز کرده و هنگام خراب شدن آن را به تعمیرگاه‌های غیر مجاز و ناشناس نسپارند چرا که امکان ساختن سوئیچ و سپس سرقت خودرو بسیار زیاد است.

اکبری تاکید کرد: چنانچه موتورسیکلت خود را در محلی غیر از پارکینگ عمومی حتی حیاط منزل پارک می کنید حتماً با قفل و زنجیر به شی ثابت و محکم از قبیل میله و نرده قفل کنید و از پارک کردن آن در معابر شلوغ و رها کردن آن جدا خودداری کنید.

وی خاطرنشان کرد: حتی المقدور موتورسیکلت خود را در پارکینگ های عمومی پارک و رسید دریافت کنید و در هنگام سرقت سریعاً مراتب را به مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ و یا به نزدیک ترین مرکز انتظامی گزارش دهید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه