logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

کامالا هریس «رسما» نامزد حزب دموکرات آمریکا شد

کامالا هریس «رسما» نامزد حزب دموکرات آمریکا شد
«کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا پس از یک دوره رای‌گیری مجازی ‌پنج روزه توسط نمایندگان کنوانسیون ملی حزب دموکرات، به عنوان یک اولین زن رنگین‌پوست رسما نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری شد و قرار است با رقیبش «دونالد ترامپ» رقابت کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «کامالا هریس» پس از یک رای‌گیری مجازی پنج روزه توسط نمایندگان کنوانسیون حزب دموکرات که دوشنبه شب به پایان رسید، رسما نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ شد. نامزدی او اواخر همین ماه در کنوانسیون حزبی در شیگاگو هم بار دیگر به تایید خواهد رسید.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد: «درست به محض آنکه بایدن از رقابت‌های انتخاباتی به طور ناگهانی کناره‌گیری کرد، هریس و تیمش به سرعت دست به کار شدند تا حمایت ۱۹۷۶ نماینده حزب را در یک روند رای‌گیری مجازی جلب کنند. کامالا هریس با سرعت بالایی پیشروی کرد و تنها پس از ۳۲ ساعت از اطلاعیه بایدن برای کناره‌گیری، حمایت‌های لازم را برای کسب نامزدی به دست آورد.»

کمیته ملی دموکراتیک آمریکا با بیان اینکه هریس اکنون رسما نامزد ریاست جمهوری ۲۰۲۴ حزب دموکرات است، گفت فراخوان تشریفاتی هم در کنوانسیون ملی دموکرات‌ها در ۱۹ اوت در شیکاگو برگزار خواهد شد.

پیشتر «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا به دلیل عملکرد ضعیفش در اولین مناظره انتخاباتی ۲۰۲۴، هم‌حزبی‌ها و حامیان کارزار مالی‌اش فشار فزاینده‌ای را جهت کناره‌گیری از رقابت‌ها به او اعمال کردند. بایدن که لقب «پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ ایالات متحده» را به خود اختصاص داده، سرانجام از رقابت‌ها کناره‌گیری و از معاون خود خانم هریس در این خصوص حمایت کرد.

طبق نتایج نظرسنجی آسوشیتدپرس - مرکز تحقیقاتی نورک، پس از خروج بایدن از رقابت‌ها، ۴۶ درصد از آمریکایی از حضور هریس رضایت دارند، درحالیکه تقریبا نیمی دیگر از حضور او در رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ چندان راضی نیستند. اما با این حال، دموکرات‌ها می‌گویند آنها از نامزدی کامالا هریس رضایت دارند زیرا پس از کناره‌گیری بایدن ۸۱ ساله از رقابت‌ها، حزب دموکرات انرژی خوبی به خود گرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه