logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

۷۵ درصد زنان مسلمان انگلیس نگران امنیت خود هستند

۷۵ درصد زنان مسلمان انگلیس نگران امنیت خود هستند
شبکه خبری اسکای نیوز با استناد به نظرسنجی موسسه خیریه «شبکه زنان مسلمان انگلیس» گزارش داد که ۷۵ درصد از زنان مسلمان در این کشور پس از شورش‌های اخیر نگران امنیت خود هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شبکه خبری اسکای نیوز با استناد به نظرسنجی موسسه خیریه «شبکه زنان مسلمان انگلیس» گزارش داد که ۷۵ درصد از زنان مسلمان در این کشور پس از شورش‌های اخیر نگران امنیت خود هستند.

این شبکه خبری همچنین گزارش کرد، پیش از ناآرامی‌ها و شورش‌ها در سراسر انگلیس تنها ۱۶ درصد از افرادی که در این نظرسنجی شرکت داشتند نگران جان خود بودند.

حدود یک پنجم از شرکت کنندگان نیز گفتند که پس از حمله با رویکردهای خصمانه روبرو شده‌اند.

«بارونس شایسته گوهر»، مدیر اجرایی شبکه زنان مسلمان به دولت تاکید کرد تا قانون جرایم از روی انزجار را بررسی کند.

وی افزود: «جرایم از روی انزجار در یک دهه گذشته شدت یافته و استراتژی مقابله با جرایم اینچنینی دیگر کارایی ندارد. من می‌خواهم قوانین مربوط به جنایات از روی نفرت را با تعریف اصطلاح "خصومت" تقویت کنم.»

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اواخر ژوئیه سال جاری میلادی اعتراضات گسترده‌ای در چند شهر انگلیس و پس از آن آغاز شد که یک نوجوان ۱۷ ساله با چاقو به کودکان در ساوت پورت حمله کرد. سه کودک کشته و چند کودک دیگر و دو بزرگسال زخمی شدند که با شرایط وخیم به بیمارستان منتقل شدند.

پس از انتشار شایعاتی مبنی بر پناهنده بودن مهاجم، اعتراضات به درگیری با پلیس و شورش تبدیل شد.

بعدا مشخص شد که مهاجم از مهاجرانی از رواندا بوده است. در جریان ناآرامی‌های سازماندهی شده توسط حامیان گروه‌های راست افراطی، صدها نفر بازداشت و ده‌ها افسر پلیس زخمی شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه