logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کدام خطوط هوایی پروازهای خود را به تل‌آویو و بیروت لغو کرده‌اند؟

کدام خطوط هوایی پروازهای خود را به تل‌آویو و بیروت لغو کرده‌اند؟
به‌دنبال حمله گسترده حزب‌الله به اراضی اشغالی و تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، شماری از خطوط هوایی بزرگ اروپایی پروازهای خود را به مقصد تل‌آویو و بیروت به حالت تعلیق درآوردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شینهوا، در پی تشدید تنش‌ها در خاورمیانه پس از حمله گسترده حزب‌الله لبنان به اراضی اشغالی در پاسخ اولیه به ترور فرمانده شهید «فواد شکر»، چندین شرکت هواپیمایی اروپایی معتبر پروازهای خود را به مقاصد تل‌آویو و بیروت به حالت تعلیق درآوردند.

خطوط هوایی «ایر فرانس» در بیانیه‌ای از تعلیق پروازها به تل‌آویو و بیروت دست کم تا پایان امروز(دوشنبه) خبر داد.

به گفته سخنگوی این شرکت هواپیمایی، ایر فرانس پس از ارزیابی شرایط جدید، امروز درباره تمدید تعلیق پروازها تصمیم‌گیری خواهد کرد.

همچنین «بریتیش ایرویز» نیز در تصمیم مشابه تا چهارشنبه هفته جاری اقدام به تعلیق پروازهای رفت و برگشت به تل‌آویو گرفت.

«ویز ایر» مجارستان نیز پیش‌تر روی تارنمای این شرکت هوایی، بیانیه‌ای را منتشر و با اشاره به آنچه «تشدید شرایط در منطقه خواند» پروازهای رفت و برگشت به تل‌آویو را تا ۲۵ آگوست(دیروز-یکشنبه) تعلیق کرد. احتمال تمدید تعلیق‌ پروازهای این شرکت وجود دارد.

«اجین ایرلاینز» یونان نیز چندین پرواز دیروز این شرکت هواپیمایی را به تل‌آویو و بیروت تعلیق کرده بود که در بین آنها یک پرواز که برای امروز برنامه‌ریزی شده بود نیز به چشم می‌خورد.

خطوط هوایی «لوفت‌هانزا» آلمان نیز تعلیق تمام پروازهای رفت و برگشت به بیروت را تا ۳۰ سپتامبر و پروازها به تل‌آویو و تهران را تا دوم سپتامبر به حالت تعلیق درآورد.

هفته گذشته نیز خطوط هوایی دلتای آمریکا اعلام کرد که تعلیق پروازهای این خطوط هوایی به سرزمین‌های اشغالی تا ۳۰ سپتامبر (۹ مهر) تمدید شده است.

تعلیق پروازها به سرزمین‌های اشغالی در حالی است که حزب الله لبنان در پاسخ اولیه به ترور «فواد شکر» صبح یکشنبه با صدها موشک و پهپاد به عمق راهبردی رژیم صهیونیستی حمله کرد.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در پی تشدید تنش‌ها در منطقه، با صدور بیانیه‌ای از تقویت مواضع نیروهای آمریکایی در خاورمیانه با هدف حفاظت از رژیم صهیونیستی خبر داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه