نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس:
عدم سکونت دائمی مدیران غیربومی در منطقه مانع از کارائی بهتر آنهاست
نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس گفت: مدیری که در یک منطقه سکونت دائمی نداشته باشد از کارائی لازم برخوردار نخواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،غلامحسین شیری نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پیک هشترود درباره استفاده از نیروهای بومی و جوان در سطوح مختلف مدیریتی شهرستان گفت: استفاده از نیروهای بومی از سیاستهای اصلی ما قبل و بعد از انتخابات بود و سعی کردیم زمینه را برای حضور نیروهای بومی و مستعد شهرستان در پست های مدیریتی فراهم کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,وی اظهار کرد: تبلیغاتی که در این زمینه در شهرستان به راه افتاده غیر واقعی است اگرچه در برخی از پست های مهم بهتر است از نیروهای غیربومی استفاده شود چراکه حُسن نیروی غیربومی در آن پست ها بیشتر است. اما در کل از ترکیب جمعیتی ادارات هشترود راضی هستم.
,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: باید به فکر شایسته سالاری باشیم و طرح این موضوعات به صلاح منطقه نیست. نباید صرفا به استفاده از نیروهای بومی تاکید کرد اما علاقمند هستیم بیشتر از نیروهای بومی استفاده کنیم تا بتوانند پیشرفت کنند.
,شیری علی آباد در مورد عدم سکونت دائمی تعداد کثیری از مدیران غیربومی در شهرستان نیز تاکیدکرد: این بحث، مسئله ای است که بنده هم پیگیر آن هستم و از فرماندار شهرستان هشترود نیز می خواهم پیگیر این موضوع باشد. مدیری که در یک منطقه سکونت دائمی نداشته باشد از کارائی لازم برخوردار نخواهد بود.
,وی تصریح کرد: مدیران غیربومی دو راه بیشتر ندارند یا باید در شهرستان سکونت دائمی کنند و مسئولیت را بر عهده بگیرند و یا خانواده خود را انتخاب کنند.
,این نماینده مجلس افزود: بطور جدی پیگیر این موضوع هستم تا از این عدم حضور دائمی برخی از مدیران، منطقه لطمه ای نبیند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه