logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

تقدیر آیت‌الله جنتی از مهمان‌نوازی مردم و دولت عراق

تقدیر آیت‌الله جنتی از مهمان‌نوازی مردم و دولت عراق
دبیر شورای نگهبان گفت: سبک مدیریتی شهید رجایی باید به عنوان یک دستاورد انقلاب تدوین و ارائه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه صبح  روز چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳ این شورا با گرامیداشت سالروز اربعین شهادت سرور آزادگان جهان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) گفت: همچون سالیان گذشته، با همت میلیون‌ها عاشق و شیفته آن حضرت، در این ایام تصویری عظیم و حماسه‌ای بی‌نظیر پیش چشم جهانیان قرار گرفت که مفهوم آن پیروزی حتمی حق بر باطل است.

وی ادامه داد: به نوبه خود، به همه کسانی که مخلصانه در شکل‌گیری این حماسه عظیم نقش داشتند خداقوت می‌گوییم و به‌ویژه از مهمان‌نوازی کریمانه و سرشار از معرفت مردم و دولت عراق تشکر می‌کنیم.  

دبیر شورای نگهبان راهپیمایی اربعین را سرشار از آموزه‌هایی دانست که به‌کارگیری آن‌ها در زندگی فردی و اجتماعی، به تحقق سبک زندگی اصیل اسلامی خواهد انجامید.  

آیت‌الله جنتی در همین زمینه یادآور شد: مفهوم زائر و ویژگی‌های شخصیتی زائر که در تعالیم دینی ما به آن‌ها اشاره شده است بخش مهمی از این آموزه‌هاست.

وی با اشاره به سالروز ترور شهیدان رجایی و باهنر توسط منافقین که به نام روز مبارزه با تروریسم نامگذاری شده است، تصریح کرد: اخلاص و ایمان شهیدان رجایی و باهنر باعث شد به معیارهایی اصیل برای سنجش مدیران در نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شوند که حقیقتا از سرمایه‌های ماندگار انقلاب است.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه شهید رجایی امروز فقط نام یک رییس جمهور نیست، بلکه نام سبکی از مدیریت بر پایه اخلاص، صداقت و ایمان به ارزش‌های الهی است، گفت که با این سبک مدیریتی می‌توان مشکلات پیش روی کشور را حل کرد.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد: نهادهای آموزشی باید سبک مدیریتی شهید رجایی را به عنوان یک دستاورد انقلاب اسلامی تدوین و ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی اگر در حماسه‌ای که حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران باوفای ایشان آفریدند، تدبر کنند، متوجه می‌شوند با تمسک به شیوه‌های غیرانسانی مانند ترور نمی‌توانند مانع حرکت جبهه حق و تحقق وعده الهی پیروزی مظلومین بر مستکبرین شوند.    

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه