logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

کشتی فرنگی جوانان جهان| ۳ طلا در انتظار ایران

کشتی فرنگی جوانان جهان| ۳ طلا در انتظار ایران
۳ فرنگی‌کار کشورمان فردا در فینال مسابقات جوانان جهان روی تشک می‌روند.

به گزارش راه دانا، مسابقات پنج وزن نخست رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان امروز در شهر پونته ودرا کشور اسپانیا برگزار شد.

در پایان مسابقات مقدماتی، علی احمدی وفا در وزن 55 کیلوگرم، علیرضا عبدولی در وزن 77 کیلوگرم و ابوالفضل فتحی تزنگی در وزن 130 کیلوگرم به دیدار فینال راه یافتند. عرفان جرکنی در وزن 63 کیلوگرم به گروه بازنده ها راه یافت و محمدهادی صیدی در وزن 87 کیلوگرم از دور رقابت ها کنار رفت.

نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن 55 کیلوگرم علی احمدی وفا پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 9 بر صفر هیو اینگ شی از چین را پشت سر گذاشت. وی در دور بعد با نتیجه 6 بر 1 رحیم حسن اف از آذربایجان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. احمدی وفا در این مرحله با نتیجه 6 بر 3 از سد علی بک امیراف از روسیه گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با ایسایا کورتز از آمریکا پیکار می کند.

در وزن 63 کیلوگرم عرفان جرکنی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 11 بر صفر مغلوب ارزو زاکریف از روسیه شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت. جرکنی در این گروه ابتدا باید مقابل پاول دنیسنکو از مولداوی قرار بگیرد و در صورت گذر از این حریف، در دور بعد باید مقابل محمد شوکورزاده ازآذربایجان به میدان برود و در صورت پیروزی مقابل این حریف، راهی دیدار رده بندی خواهد شد تا مقابل آنری خوزروانیدزه از گرجستان کشتی بگیرد.

در وزن 77 کیلوگرم علیرضا عبدولی در دور اول با نتیجه 16 بر 5 جی شین یو از چین را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتجه 7 بر 3 آیدین ریکس از آمریکا را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 2 بر 1 از سد کارل هوگو باف از سوئد گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. عبدولی در این دیدار با نتیجه 3 بر 1 تورنیکه میکلادزه از گرجستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار به مصاف ماگومد یاربیلوف از روسیه می رود.

در وزن 87 کیلوگرم محمدهادی صیدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 7 بر 5 مغلوب پاتریک گوردان از رومانی شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن 130 کیلوگرم ابوالفضل فتحی تزنگی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر ساماگان اورمونوف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه 9 بر 5 مقابل مازایم مردانوف از آذربایجان به پیروزی رسید و به دیدار نیمه نهایی راه یافت. فتحی تزنگی در این مرحله با نتیجه 2 بر 1 از سد آرامایس هاروتونیان از ارمنستان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار مقابل لازلو داراباس از مجارستان قرار می گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه