logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مشکل بنزین در کنار مشکلات ترافیکی استان های شمالی

مشکل بنزین در کنار مشکلات ترافیکی استان های شمالی
حضور حدود ۲۳۰ هزار خودرو در گیلان با مشکل کمبود بنزین در برخی شهرها باعث مشکلاتی برای مسافران شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرکل میراث فرهنگی گیلان از ورود ۳ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۲۱۱ نفر مسافر و گردشگر به استان از مبادی‌های ورودی در بازه ۱۰ الی ۱۲ شهریور خبر داد و گفت: در این بازه زمانی ۵ میلیون و ۱۰ هزار و ۳۲۰ نفرشب اقامت در گیلان ثبت شده است.

 ولی جهانی افزود: در بازه زمانی مذکور ۲۲۸ هزار و ۳۷۹ خودرو از مبادی‌های ورودی به استان سفر کرده‌اند.

حضور حدود ۲۳۰ هزار خودرو در گیلان با مشکل کمبود بنزین در برخی شهرها باعث مشکلاتی برای مسافران شده است. آنچه که در کانال‌ها تلگرامی محلی منتشر شده نشان می‌دهد در شهرهایی مانند رشت،‌صومعه‌سرا، فومن، ماسال، ضیابر و .... کمبود بنزین و حجم زیاد مسافر باعث شلوغی و صف‌های طولانی در پمپ بنزین‌ها شده است.

حالا علاوه بر شلوغی و ترافیک شدید جاده‌ها که هربار در تعطیلات گریبانگیر مسافران و شهروندان گیلانی می‌شود،‌ مشکل بنزین هم گویا به این مشکلات اضافه شده است.

این مشکل در استان مازندران هم دردسرساز شده است. 

بر اساس گزارش مهر، شهروندان و مسافران غرب مازندران برای سوخت گیری، مسیرهای کیلومتری طی می کنند. به گفته متولیان امر ترافیک سنگین و نرسیدن نفتکش ها سبب غیرفعال شدن مقطعی برخی جایگاه ها شده است.

تعطیلی موقتی و چندساعته جایگاه‌های سوخت در برخی مناطق غرب مازندران نیز از تبعات حضور گسترده مسافران و حجم بالای سفرها در سایه ضعف زیرساخت‌ها در این مناطق محسوب می‌شود و با آنکه کارشناسان و صاحبنظران بارها بر تقویت زیرساخت‌ها متناسب با جمعیت شناور و گردشگران تاکید کرده‌اند اما همچنان شاهد نارسایی‌هایی در این بخش‌ها هستیم.

قفل و یکطرفه شده جاده کندوان و بروز مشکل برای اهالی حاشیه نشین و بومی از یک سو، کمبود سوخت و تعطیلی موقتی جایگاه‌ها، افزایش مصرف انرژی، زیرساخت‌های محدود درمانی و گردشگری و غیره از دیگر تبعات و پیامدهای گردشگری انبوه و مدیریت نشده در مازندران محسوب می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه