logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

۸۰ درصدی نوشت افزار کشور توسط تولید کنندگان داخلی تامین شد

۸۰ درصدی نوشت افزار کشور توسط تولید کنندگان داخلی تامین شد
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور گفت: به طور میانگین ۸۰ درصد از کل نیاز کشور به نوشت افزار توسط تولیدکنندگان داخلی تامین می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود رضا صنعتکار رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور با اشاره به اینکه ۹۵ درصدی کالاهایی که در دومین نمایشگاه نوشت افزار زنگ مهر عرضه می‌شود کالای ایرانی _ اسلامی با بهترین کیفیت و نام نشانِ ایرانی (برند) مطرح است، گفت: ۲۸ تولیدکننده که برخی از آنها اعضای انجمن صنفی کارفرمایان تولیدکنندگان نوشت افزار کشور هستند در این نمایشگاه شرکت کردند و جدیدترین محصولات خود را عرضه می‌کنند.

وی گفت: در دومین نمایشگاه نوشت افزار زنگ مهر، محصولات دانش آموزی و دانشگاهی مانند خودکار، پاک‌کن، مداد، ماژیک، تراش و دفترچه مشق که صد در صد تولید داخل است عرضه و مازاد نیاز کشور هم صادر می‌شود.

صنعتکار با بیان اینکه تنوع در صنعت نوشت افزار خیلی زیاد است افزود: مصرف سرانه خودکار در کشور، ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون عدد است که تولیدکنندگان عضو انجمن صنفی این صنعت، توان تولید تا ۶۰۰ میلیون عدد در سال را هم دارند و مصرف سرانه کشور به مداد نیز حدود ۲ و نیم میلیون قراص است که خوشبختانه بیش از ۵ میلیون قراص در سال توسط تولیدکنندگان انجمن صنفی این صنعت تولید می‌شود. (هر قراص ۱۴۴ عدد مداد را شامل می‌شود)

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور با بیان اینکه این نمایشگاه در مقایسه با نمایشگاه سال قبل دستاورد جدیدی دارد گفت: در این نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان با بهره‌گیری از تکنولوژی و فناوری جدید، نوشت افزارهایی از جنس نانو آنتی باکتریال مانند خمیر گواش، خمیر بازی، پاک کن و خودکار تولید و عرضه می‌کنند.

وی درباره چالش‌های پیش روی صنعت نوشت افزار هم افزود: مهمترین چالشی که تولیدکنندگان این صنعت با آن مواجه هستند ناترازی انرژی و به تبعِ آن قطعی پی در پی برق است به طوری که سال گذشته، دو روز در هفته برق واحدهای تولیدی قطع می‌شد، اما امسال تولید کنندگان نوشت افزار سه روز در هفته برق ندارند که روند تولید را با مشکل مواجه می‌کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه