logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بازداشت بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن در کرانه باختری از ابتدای جنگ غزه

بازداشت بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن در کرانه باختری از ابتدای جنگ غزه
پس از گذشت ۳۴۴ روز از جنگ نسل‌کشی علیه غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به تجاوزات خود علیه فلسطینیان در کرانه باختری ادامه داده و اقدام به بازداشت بیش از ۱۰ هزار و 700 تن از آغاز حملات خود کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ باشگاه اسیران فلسطین در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۱۰ هزار و ۷۰۰ فلسطینی را در کرانه باختری بازداشت کرده است.

براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، در حالی که جهان دغدغه آزادسازی اسرای صهیونیست را دارد اشغالگران اسرائیلی به بازداشت بیشتر جوانان، کودکان و زنان در کرانه باختری و غزه ادامه می‌دهند و نهادهای بین‌المللی جانبدارانه با این مسأله برخورد می‌کنند.

باشگاه اسیران فلسیطینی اعلام کرد موارد بازداشتی‌ها در کرانه باختری از ابتدای جنگ نسل‌کشی در غزه همچنان ادامه دارد و آمار جدید شامل موارد بازداشتی‌ها در نوار غزه نمی‌شود.

ارتش رژیم اشغالگر در این مدت هزاران نفر را نیز در نوار غزه بازداشت کرده است.

پیش از این باشگاه اسیران فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: شمار پیکرهای سرقت شده شهدای فلسطینی توسط رژیم اشغالگر به ۵۵۲ پیکر رسیده است و این رژیم آنها را در سردخانه‌ها و گورستان موسوم به «گورستان اعداد» نگهداری می‌کند.

طبق این بیانیه، ۲۵۶ مورد از این پیکرها در گورستان اعداد نگهداری می‌شوند و ۲۹۶ مورد نیز از سال ۲۰۱۵ در توقیف هستند.

در این بیانیه همچنین آمده است که ۹ پیکر زن بوده و ۵۵ پیکر نیز متعلق به کودکان است.

باشگاه اسیران فلسطین در ادامه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از زمان آغاز نسل‌کشی در نوار غزه پیکر ۱۴۹ شهید را تحویل نداده است و این شامل شهدای اهل نوار غزه نمی‌شود.

این باشگاه در ادامه گزارش داد که پیکرهای سرقت شده شهدای نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی صدها تن تخمین زده می‌شود و رژیم صهیونیستی اعداد و ارقام مشخصی را در این باره اعلام نمی‌کند.

پیکر شهدای فلسطینی که در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند به خانواده‌هایشان تحویل داده نمی‌شود. آنها در گورستان‌های مخفی جداگانه دفن می‌شوند، جایی که هر قبر شماره گذاری شده است و تنها سرویس امنیت داخلی رژیم اشغالگر (شاباک)، توانایی شناسایی اعداد را دارد. فلسطینی‌ها و ساکنان سزمین‌های اشغالی آنها را «گورستان اعداد» می‌نامند.

از ۲۸ اوت تاکنون، ارتش رژیم صهیونیستی به طور مکرر به استان‌های مختلف کرانه باختری حمله و عقب‌نشینی کرده و طی آن اقدام به کشتار و بازداشت فلسطینی‌ها کرده است.

طبق آخرین آمار اعلامی توسط وزارت بهداشت فلسطین بدون احتساب شهدای جدید، این حملات نظامی ۳۹ شهید ازجمله هشت کودک و ۱۵۰ زخمی برجای گذاشت. همچنین بر اساس اظهارات مقامات محلی در کرانه باختری، خسارت قابل توجهی به زیرساخت‌ها و منازل وارد شده است.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین اعلام کرده است که از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۶۹۱ فلسطینی در کرانه باختری به ضرب گلوله صهیونیست‌ها به شهادت رسیده و پنج هزار و ۷۰۰ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه