logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ویژه‌‌برنامه‌های مجمع «رصتا» در سومین نمایشگاه ملی «رصتا»

ویژه‌‌برنامه‌های مجمع «رصتا» در سومین نمایشگاه ملی «رصتا»
مجمع رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران برنامه‌های متنوعی را برای شرکت‌کنندگان در سومین دوره نمایشگاه ملی «رصتا» تدارک دیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران که طی فراخوانی از برنامه‌ها و ایده‌های رسانه‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه «رصتا» دعوت به همکاری کرده بود، برنامه‌های غرفه اختصاصی این مجمع را اعلام کرد.
این برنامه‌ها که شامل نشست‌های تخصصی، نشست‌های عمومی مالکان و مدیران رسانه‌ها، برنامه‌های اجرا و دوبله زنده و کارگاه‌های آموزشی است، در روزهای ۲۶ تا ۲۹ شهریورماه به مدت چهار روز در غرفه مجمع «رصتا» واقع در مصلای امام خمینی (ره) تهران اجرا خواهند شد.
نشست تخصصی کاربرد Gamification در پلتفرم‌های نمایش خانگی، اجرای برنامه دوبله زنده توسط گروه‌های کودک و بزرگسال، گردهمایی مدیران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر، کارگاه آموزشی فن بیان و کاربرد آن در رسانه، تست اجرا برای رسانه‌های دیداری و رویداد حراج ایده از دیگر برنامه‌های مجمع «رصتا» در سومین دوره این نمایشگاه است.
همچنین دعوت از هنرمندان، تهیه‌کنندگان، برنامه‌سازان، کارگردانان و چهره‌های سینما، تلویزیون و تئاتر، حضور نمایندگان، اعضا و مدیران کانون‌ها و اتحادیه‌هایی همچون کانون مجریان رسانه‌های دیداری، خانه سرمایه‌گذاران نمایش خانگی ایران و کانون تهیه‌کنندگان رسانه‌های دیداری در غرفه مجمع رصتا و انعقاد تفاهم نامه های همکاری مشترک با این مجامع، سایر برنامه‌های این مجمع در نمایشگاه است.
سومین نمایشگاه ملی رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر ایران (رصتا) از ۲۶ تا ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه