logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ذوب آهن هم برای توافق با من باید به تهران بیاید

ذوب آهن هم برای توافق با من باید به تهران بیاید
محمدرضا خانزاده مدافع ملی پوش پرسپولیس در مورد انتقالش به ذوب آهن در نیم فصل به جای محسن مسلمان نظرات خودش را دارد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  او معتقد است باید احترامش در این انتقال حفظ شود :" من هیچ اطلاعی از این انتقال ندارم و هنوز کسی با من صحبت نکرده است . فقط این را می دانم که علی آقا مصاحبه کردند و گفتند بازیکنی از تیم در نیم فصل جدا نمی شود ولی حالا می خوانم بخشی از یک انتقالی هستم که هوز هیچ جیزی در مورد آن نمی دانم .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, .,

خانزاد ادامه میدهد : من تمرکزم روی بازی  های پرسپولیس است و نمی خواهم ذهنم را با حرف های رسانه ها مشغول کنم . اگر کسی من را می خواهد و با باشگاه پرسپولیس به توافق رسیده است باید با من صحبت کند و در صورت توافق اتفاقی رخ داده می شود . تنها چیزی که در این روزها آزارم می دهد نوع حرفها و خبر هاست . فقط به همه می گویم باید احترام ما در این حرفها و مذاکرات حفظ شود . محسن مسلمان بازیکن خوبی است و دوست ماست اما من و میلاد هم بازیکن ملی هستیم و شخصیت خودمان را داریم .

, .,

او می گوید :  خدارا شکر که آقای رویاینان آنقدر برای بازیکنان احترام قائل است که حتی برای مسلمان به اصفهان رفتند . حالا اگر ذوب آهنی ها هم پیشنهادی دارند باید به تهران بیایند این پیشنهاد را ارائه کنند . وقتی آدم بزرگی مثل رویانیان به اصفهان می رود ... ذوبی ها هم باید برای توافق با من به تهران بیایند تا پیشنهاداتشان را ارائه کنند من هم پیشنهادم را به آنها بدهم.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه