logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حمله موشکی مقاومت لبنان به تل‌آویو

حمله موشکی مقاومت لبنان به تل‌آویو
مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد پایگاه «گلیلوت» و همچنین مقر موساد را هدف قرار داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه‌های عبری نیز از شنیده‌شدن صدای سه انفجار در تل‌آویو خبر دادند.

به گفته منابع بیش از ۱۰ موشک از جنوب لبنان به تل‌آویو شلیک شد. برخی منابع نیز گزارش کردند آژیرهای هشدار در اطراف مقر موساد به صدا درآمد.

در این راستا رسانه‌های عبری از زخمی‌شدن سه صهیونیست به دنبال شلیک موشک‌ها به تل‌آویو خبر دادند.

مراکز صهیونیستی نیز اعلام کردند ۲ مجروح در پی شلیک موشک به شمال شرق تل‌آویو به بیمارستان بیلنسون منتقل شدند.

رسانه‌های عبری اعلام کردند ۱۰ موشک بالستیک از لبنان به سمت تل آویو شلیک شد.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد همزمان با شلیک موشک‌ها از جنوب لبنان، میلیون‌ها صهیونیست اکنون در پناهگاه‌ها هستند.

رسانه‌های عبری گفته‌اند این بزرگترین عملیات موشکی حزب‌الله به مرکز سرزمین‌های اشغالی از زمان آغاز جنگ است. 

مقاومت اسلامی لبنان پس از انتشار این اخبار در رسانه‌ها، با صدور بیانیه‌ای، رسما اعلام کرد که «در راستای حمایت از مردم و مقاومت در غزه و دفاع از لبنان و ملت آن و پاسخ به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان پایگاه گلیلوت، محل استقرار «واحد ۸۲۰۰» یگان اطلاعات نظامی دشمن و همچنین مقر موساد ردر حومه تل‌آویو را با موشک‌ "فادی-۴" هدف قرار داده است».

‏از سوی دیگر حزب‌الله لبنان امروز اعلام کرد، تجمع سربازان رژیم صهیونیستی صهیونیستی در نزدیکی شهرک «روش پینا» را با موشک هدف قرار داد.

حزب‌الله لبنان همچنین اعلام کرد تجمع سربازان دشمن صهیونیستی در پادگان «دوفیف» را با موشک فلق۲ هدف قرار داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه