logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مکرون: به نخست‌وزیر اسرائیل، زمان آتش‌بس در غزه فرا رسیده است

مکرون: به نخست‌وزیر اسرائیل، زمان آتش‌بس در غزه فرا رسیده است
رئیس‌جمهور فرانسه ضمن تاکید بر آتش‌بس در نوار غزه، به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: ارسال تسلیحات به این رژیم، تداوم جنگ غزه و گسترش آن به لبنان به نفع ساکنان اراضی اشغالی نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل گفت زمان آتش‌بس در غزه فرا رسیده است. همچنین ارسال تسلیحات، تداوم جنگ غزه و گسترش آن به لبنان نمی‌تواند امنیت اسرائیلی‌ها و ساکنان آن را تضمین کند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه خطاب به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «ما باید فورا تلاش قاطعی را در راستای بهبود راه‌حل‌های سیاسی جهت تضمین امنیت اسرائیل و کل خاورمیانه اتخاذ کنیم. »

یک روز پس از آنکه رهبران رژیم اشغالگر و فرانسه در پی پیشنهاد ماکرون برای توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی در زاویه قرار گرفتند، نتانیاهو به نوبه خود در این تماس تلفنی گفت: «انتظار می‌رود دوستان اسرائیل پشتش بایستند. »

او در تماس روز یکشنبه مدعی شد حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان که مورد انتقاد رئیس‌جمهور فرانسه قرار گرفته، در واقع به افزایش امنیت، ثبات و صلح در تمام منطقه منجر خواهد شد!

رئیس‌جمهور فرانسه در روز شنبه گفته بود توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی را یک اصل مهم برای حصول سازش سیاسی در این درگیری دانسته و با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به لبنان، گفت قربانی‌شدن مردم لبنان غیر قابل قبول است.

در همین حال، ماکرون طی این تماس تلفنی با نتانیاهو نسبت به «حمایت مداوم، همبستگی، احترام و دوستی» میان فرانسه و رژیم صهیونیستی اطمینان خاطر داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه