logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عمار حکیم:

فلسطین مساله اسلامی و عربی خواهد ماند و از آن دست نمی‌کشیم

فلسطین مساله اسلامی و عربی خواهد ماند و از آن دست نمی‌کشیم
رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی به مناسبت سالگرد عملیات «طوفان الاقصی» تاکید کرد که فلسطین مساله اسلامی و عربی باقی خواهد ماند و مسلمانان از آن دست نخواهند کشید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیام خود به مناسبت سالگرد عملیات طوفان الاقصی بر تلاش عراق برای پایان جنگ در نوار غزه و لبنان و آتش‌بس در منطقه تاکید کرد.

طبق گزارش دفتر رسانه‌ای جریان حکمت ملی عراق، در پیام حکیم آمده است: ما شاهد نخستین سالگرد حماسه طوفان الاقصی هستیم که یک سال کامل از فداکاری‌های بزرگ در راه مساله عادلانه و پروژه حق یک ملت عرب مسلمان است؛ ملتی که در معرض آوارگی، تبعیض و کشتار جمعی در مقابل پروژه‌ای اسرائیلی قرار گرفته‌اند و این رژیم به دنبال تبدیل مساله فلسطین، به مساله ملتی بی‌سرزمین و هویت به نحوی خودسرانه است.

در این پیام اشاره شده است: طوفان الاقصی جداکننده میان ۲  دوره بود، مرحله اول «سیاست تحمیل امر واقع» بر ملت آزاده فلسطین با آهن و آتش بود و مرحله دوم میدان سطح آمادگی بالا برای دفاع از حق سلب شده و به رسمیت شناختن بیش از پیش احقیت ملت فلسطین بر سرزمین آبا و اجدادی خود به جامعه بین‌المللی است؛ حقی که ملت فلسطین هر قدر شرایط سخت باشد نمی‌توانند از آن کوتاه بیایند.

حکیم در این پیام گفت: به این مناسبت بر همبستگی و حمایت خود از ۲ ملت فلسطین و لبنان و حمایت مرجعیت، دولت و ملت عراق از ۲ ملت برادر و تلاش برای پایان جنگ و آتش‌بس و بسیج افکار عمومی در قبال مسائل امت تاکید می‌کنیم.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان ضمن درود به ملت قهرمان فلسطین و شهدا، مجروحان و آوارگانی که جان خود را در راه مساله فلسطین و دفاع از حق گذاشتند، تاکید کرد که فلسطین مساله اسلامی و عربی باقی خواهد ماند و ما از آن دست نکشیده و نخواهیم کشید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه