logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

همتی در صحن علنی مجلس:

بودجه امسال کسری زیادی دارد/در حال تامین بودجه عمومی کشور هستیم

بودجه امسال کسری زیادی دارد/در حال تامین بودجه عمومی کشور هستیم
وزیر اقتصاد و امور دارایی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، گفت: بودجه سال ۱۴۰۳ کسری زیادی دارد و حتی بخش هدفمندی هم کسری زیادی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛عبدالناصر همتی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۷ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش مشترک کمیسیون‌های اقتصادی و ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی در مورد بررسی عملکرد تبصره‌های موسوم به تولید و اشتغال (تبصره (۱۸) در قوانین بودجه ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۲ و تبصره (۲) قانون بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، گفت: از ابتدای سال همکاران ما در تلاش برای ایجاد سامانه یکپارچه بودند و این سامانه نهایی شد.

 

وی ادامه داد: سال ۱۴۰۰، ۱۸.۹ همت پولی بوده است که در بودجه پیش‌بینی کردند. وقتی ما اوراق را می‌خواهیم به بانک‌ها دهیم، بانک‌ها باید اول این اوراق را در بازار بفروشند و تنظیم کنند. این اوراق با توجه به تاریخ سررسیدشان تا ۶۰ درصد ارزش پیدا می‌کند، بنابراین مقدار پولی که برای سال ۱۴۰۱ بود، ۱۵.۳ همت شد.

 

وزیر اقتصاد گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان ثروت نقدی برای تبصره ۱۸ دو همت بیشتر نبود و بقیه اوراق بود که تقریباً ۲۴ همت بود. در سال ۱۴۰۳ دچار کسری بودجه شدیم و بخشی از بودجه عمومی را در هدفمندی هزینه کردیم که در بخش هدفمندی هم کسری داریم.

 

وی تصریح کرد: ما الان درگیر هستیم تا بودجه عمومی کشور را تأمین کنیم و در همین راستا بود که از مقام معظم رهبری برای برداشت از صندوق توسعه ملی اذن گرفتیم و این کار برای جبران کسری بودجه است. سال آینده بودجه کشور یکپارچه خواهد بود و اصل یکپارچگی در بودجه سال آینده محقق خواهد شد تا امکان جابه‌جایی هزینه‌ها نباشد.

 

همتی تاکید کرد: برای تأمین منابع تبصره ۱۸ بودجه دچار کسری بودجه هستیم، اما بانک‌ها برای برطرف کردن این مشکل آماده هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه