logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک قزوین:

استان قزوین نیازمند تشکیل پایگاه های کنکور توسط آموزش و پرورش است

استان قزوین نیازمند تشکیل پایگاه های کنکور توسط آموزش و پرورش است
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک قزوین بر تشکیل پایگاه های کنکور در استان تاکید کرد و گفت: وجود پایگاه های کنکور دولتی تشکیل شده توسط آموزش و پرورش در سطح استان، می تواند زمینه ارتقاء رتبه استان از جایگاه سیزدهم را به جایگاه های بهتر میسر سازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از همشاگردیها، جلسه شورای آموزش و پرورش نواحی یک و دو قزوین با حضور فرماندار قزوین در سالن جلسات آموزش و پرورش ناحیه یک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همشاگردیها، جلسه شورای آموزش و پرورش نواحی یک و دو قزوین با حضور فرماندار قزوین در سالن جلسات آموزش و پرورش ناحیه یک برگزار شد.,

مسئول آموزش و پرورش ناحیه یک قزوین در این جلسه با اشاره به لزوم توجه مسئولان استانی در امر سلامت روان دانش آموزان اظهار کرد: باید تمامی سازمان ها و ارگان های مرتبط با امر سلامت به کمک آموزش و پرورش بیاید تا گفتمانی کاربردی در این حوزه شکل بگیرد.

,

شمس الله غلامی تصریح کرد: برای برون رفت از وضعیت فعلی نیازمند تجهیز منابع مالی هستیم تا با استفاده از کارشناسان خبره مشکلات دانش آموزان در حوزه سلامت روان و بهداشت مرتفع گردد.

,

وی همچنین بر تشکیل پایگاه های کنکور در استان تاکید کرد و افزود: وجود پایگاه های کنکور دولتی تشکیل شده توسط آموزش و پرورش در سطح استان، می تواند زمینه ارتقاء رتبه استان از جایگاه سیزدهم را به جایگاه های بهتر میسر سازد.

,

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک قزوین با اشاره به کمبود امکانات در روستاها و بخش های کم درآمد و محروم استان خاطر نشان کرد: یکی از دلایل بالا بودن رتبه استان در کنکور سراسری و معدل کتبی دانش آموزان نبود امکانات در مناطق محروم و کم درآمد استان است. از این رو لازم است برای دانش آموزان این مناطق امکانات لازم آموزشی میسر شود.

,

 استان قزوین در حال حاضر رتبه سیزدهم کنکور سراسری، رتبه دهم معدل کتبی و جایگاه شانزدهم رتبه های زیر ۲هزار را در کشور دارد.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه