logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

۳۶ زندانی ایرانی از کویت به کشورمان منتقل می‌شوند

۳۶ زندانی ایرانی از کویت به کشورمان منتقل می‌شوند
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری از انتقال ۳۶ زندانی ایرانی محبوس در زندان‌های کویت به کشورمان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عسکر جلالیان در این باره اظهار داشت: این افراد ششم آبان ۱۴۰۳ برای گذران ادامه دوران محکومیت خود از کویت به کشورمان منتقل می‌شوند.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری روابط ایران و کویت را خوب و رو به رشد برشمرد و با اشاره ناکامی توطئه و زمینه‌چینی دولت‌های متخاصم برای اثرگذاری منفی بر روابط کشورمان با همسایگانش اظهار داشت: روابط حقوقی و قضایی کشورمان با همسایگانش متاثر از حوادث منطقه‌ای نیست و در همین راستا و مبتنی بر موافقت‌نامه‌های همکاری حقوقی و قضایی در امور مدنی، تجاری، احوال شخصیه و جزائی میان دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت کویت و به منظور توسعه همکاری‌های حقوقی و قضایی میان دو کشور، ۳۶ محکوم ایرانی محبوس در زندان‌های کویت با موافقت این کشور برای گذران ادامه دوران محکومیت خود به کشورمان منتقل می‌شوند.

عسکر جلالیان افزود: این افراد به علت قاچاق مواد مخدر در کویت دستگیر و به حبس‌های طویل المدت محکوم شده بودند که با مساعدت سفارت کشورمان در این کشور و پیگیری دبیرخانه کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری و با همکاری دادگستری کل استان خوزستان و سازمان زندان‌ها، به کشورمان منتقل می‌شوند.

رئیس کمیته انتقال محکومان گفت: هموطنان گرامی به ویژه اشخاصی که در بنادر جنوبی کشور در جابجایی کالا و مسافر میان ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس فعالیت دارند باید ضمن کسب آگاهی از قوانین و حقوق داخلی کشور مقصد، از حمل هرگونه بسته امانتی برای سایرین خودداری کرده و ضمن پرهیز از همراه داشتن داروهای ممنوعه نظیر مسکن‌های کدئین دار، آرامبخش‌ها و انواع شربت‌ها، هرگونه مورد مشکوک را به نیروهای امنیتی مستقر در مرز اطلاع دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه