logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

درخواست اتحادیه عرب برای تصویب قطعنامه سازمان ملل در حمایت از آنروا

درخواست اتحادیه عرب برای تصویب قطعنامه سازمان ملل در حمایت از آنروا
اتحادیه عرب درخواست کرد سازمان ملل قطعنامه‌ای را در مخالفت با تصمیم اخیر رژیم صهیونیستی برای ممنوع کردن فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در سرزمین‌های اشغالی تصویب کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) دوشنبه با اجماع نظر لوایح ممنوعیت فعالیت آنروا در اراضی تحت اشغال این رژیم را تصویب کرد. به موجب این لوایح آنروا از فعالیت در اراضی اشغالی منع می‌شود و مقامات صهیونیست از برقراری تماس با این آژانس سازمان ملل که ارائه‌دهنده اصلی کمک‌های امدادی به فلسطینیان در نوار غزه است، منع می‌شوند.

 آنروا نیز این تصمیم «شرم‌آور» پارلمان رژیم صهیونیستی مبنی بر ممنوع کردن فعالیت‌های این آژانس را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عرب ۲۱» کشورهای اتحادیه عرب لوایح تصویب شده از سوی پارلمان رژیم صهیونیستی برای ممنوع کردن فعالیت آنروا را غیرقانونی خوانده و بر لزوم تصویب قطعنامه‌ای از سوی سازمان ملل برای جلوگیری از این لوایح تاکید کردند.

بر اساس این گزارش، درخواست برای وضع چنین قطعنامه‌ای از سوی نمایندگان دائم کشورهای عضو اتحادیه عرب در جریان یک نشست اضطراری که شورای این اتحادیه به درخواست اردن برگزار کرد مطرح شد.

این شورا همچنین از نمایندگان اعضای اتحادیه در شهر نیویورک خواست با هماهنگی با سفیران و نمایندگان کشورهای دوست و دبیرخانه کل سازمان ملل برای تشکیل یک نشست ویژه مجمع عمومی سازمان ملل به منظور بحث درباره تبعات اقدامات رژیم صهیونیستی و تصویب یک قطعنامه سازمان ملل علیه این اقدامات درخواست بدهند.

همچنین اتحادیه عرب از پارلمان‌های عربی و اتحادیه بین‌المجالس خواست به پارلمان رژیم صهیونیستی برای لغو تصمیم مربوط به ممنوع کردن فعالیت آنروا فشار وارد کنند. اعضای اتحادیه عرب از سوی دیگر پیشنهاد بررسی تصویب تدابیری به منظور معلق کردن عضویت اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس را دادند.

نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب روز پنجشنبه در سطح نمایندگان دائمی و به درخواست اردن و با حضور نمایندگان اتحادیه برای بررسی تصمیم رژیم صهیونیستی برای ممنوع الفعالیت کردن آنروا در اراضی اشغالی برگزار شد. در این نشست فوق‌العاده، واکنش مشترک اعراب به لوایح خطرناک غیرقانونی تصویب شده توسط کنست رژیم صهیونیستی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. «سحر الجبوری»، رئیس دفتر نمایندگی آنروا در قاهره در جریان این نشست به پیامدهای فاجعه بار تصمیمات رژیم صهیونیستی علیه این آژانس و عواقب وخیم عملیاتی و حقوقی آن اشاره کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه