logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس سازمان بسیج اصناف:

هر کسبه و فعال اقتصادی باید همچون یک مبارز ایفا نقش کند

هر کسبه و فعال اقتصادی باید همچون یک مبارز ایفا نقش کند
رئیس سازمان بسیج اصناف گفت:در نبرد اقتصادی هنوز به جایگاه مطلوب خود نرسیده‌ایم؛ هر کسبه و فعال اقتصادی باید همچون یک مبارز در این میدان نقش ایفا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامرضا حسن‌پور در کنگره ملی بزرگداشت ۲۴ هزار شهید استان اصفهان که در سالن جلسات اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه هدف اصلی ما باید تمرکز بر اجرای فرمان‌های مقام معظم رهبری باشد؛ ایشان سال‌ها بر ضرورت رونق تولید، جهش تولید و حمایت از تولید ملی تأکید کرده‌اند، بنابراین لازم است از الگوی شهدای فعال اقتصادی بهره ببریم و در مسیر تحقق این دستورات گام برداریم.

وی با اشاره به نقش اصناف در نبرد اقتصادی افزود: در نبرد اقتصادی هنوز به جایگاه مطلوب خود نرسیده‌ایم؛ هر کسبه و فعال اقتصادی باید همچون یک مبارز در این میدان نقش ایفا کند تا ضربه‌ای به دشمنان اقتصادی کشور وارد کند.

رئیس سازمان بسیج اصناف اهمیت مقابله با دشمنان اقتصادی گفت: یکی از اهداف استکبار جهانی استفاده از رژیم صهیونیستی به‌عنوان یک مرکز تکنولوژی برای تسلط بر بازارهای منطقه است؛ ما باید با تقویت تولیدات داخلی به این نقشه‌ها پاسخ دهیم.

حسن‌پور با اشاره به نقش استان اصفهان در اقتصاد ملی عنوان کرد: اصفهان با توجه به صنایع گسترده و اصناف فعال و معتمد، می‌تواند نقش پررنگی در اقتصاد کشور ایفا کند؛ هر فعال اقتصادی در این استان می‌تواند با تلاش در بخش‌های مختلف اقتصادی به مبارزه علیه دشمنان اقتصادی کشور بپردازد.

وی تصریح کرد: امید داریم که با کمک نیروهای مسلح و همکاری فعالان اقتصادی، بتوانیم توطئه‌های اقتصادی را خنثی کنیم.‌

رئیس سازمان بسیج اصناف یادآور شد: برنامه‌های بسیج اصناف و اتحادیه بین‌المللی تجار باید مورد توجه قرار بگیرد؛ هدف ما توانمندسازی واحدهای صنفی و تولیدی به‌ویژه در حوزه صادرات است که در حال گسترش است، امیدوارم پاسخگوی توطئه‌های اقتصادی دشمنان باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه