logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

بررسی تاثیر دستورالعمل نرخ خوراک گاز بر درآمد پالایشگاه‌ها

بررسی تاثیر دستورالعمل نرخ خوراک گاز بر درآمد پالایشگاه‌ها
کرک اسپرد شرکت‌های پالایشی پذیرفته شده در بورس و فرابورس درمهرماه، به‌رغم کاهش قیمت نفت فوب عمان و تغییر نیافتن قیمت نفت برنت، ۴ درصد افزایش داشته و به‌طور میانگین از ۷.۸ دلار در هر بشکه به ۸.۱ دلار در هر بشکه رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اداره میزهای صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس، ضمن تحلیل گزارش کرک اسپرد شرکت‌های پالایشی پذیرفته شده در بورس و فرابورس، درباره «تاثیر دستورالعمل نرخ خوراک بر کرک اسپرد بنزین و درآمد پالایشگاه‌ها، اعلام کرد: در مهرماه 1403، کرک اسپرد شرکت‌های پالایشی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران به‌رغم کاهش قیمت نفت فوب عمان(منفی 3 درصد کاهش نسبت به ماه قبل) و تغییر نکردن قیمت نفت برنت به دلیل افزایش قیمت جهانی فرآورده‌های نفتی و هم‌چنین افزایش قیمت نفت فوب دبی (2 درصد) و میعانات گازی پارس جنوبی (1 درصد)، 4 درصد افزایش داشته و به‌طور میانگین از 7.8 دلار در هر بشکه به 8.1 دلار در هر بشکه رسیده است.

هم‌چنین میزان تغییرات کرک اسپرد پالایشگاه‌ها متاثر از ابلاغیه سال 1402 نسبت به مدت مشابه سال قبل 53 درصد کاهش را ثبت کرده است. بیشترین مقدار کرک اسپرد مربوط به نماد شپنا است.

در این گزارش با اشاره به بخش‌های دیگری از گزارش اداره میزهای صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس آمده است: در خصوص کرک اسپرد فرآورده بنزین، بیش‌ترین مقدار کرک اسپرد متعلق به شرکت پالایش نفت تبریز با 9 دلار در هر بشکه و کم‌ترین مقدار مربوط به شرکت پالایش نفت تهران با منفی 6 دلار در هر بشکه است. هم‌چنین بیش‌ترین میزان کرک اسپرد فرآورده نفت گاز مربوط به نماد شاوان با 19 دلار در هر بشکه و کمترین میزان کرک اسپرت متعلق به نمادهای شبریز و شراز با 16 دلار ار در هر بشکه است.

 از طرفی کرک اسپرد فرآورده نفت کوره پالایش نفت لاوان با منفی 2 دلار در هر بشکه همانند ادوار گذشته کم‌ترین زیان را در میان سایر پالایشگاه‌ها داشته است با احتساب میانگین نرخ ارز نیمایی 473.647 ریال در تاریخ 1403.07.30، قیمت بنزین اکتان 87 معمولی در مهرماه، معادل 176.551 ریال در هر لیتر و قیمت بنزین اکتان 95 یورو 5 معادل 264.621 ریال در هر لیتر است.

قیمت نفت گاز با گوگرد (S≤10) در مهرماه معادل 251.879 ریال در هر لیتر و قیمت نفت گاز با گوگرد (S≥5000) معادل 238.807 ریال در هر لیتر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه