وحدت وبرادری میان مسلمانان عامل پیشرفت اسلام درجهان است

وحدت وبرادری میان مسلمانان عامل پیشرفت اسلام درجهان است
فرمانده سپاه ناحیه ماهنشان گفت: وحدت وبرادری میان مسلمانان عامل پیشرفت اسلام درجهان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوج بیداری ، مجتبی برزگر فرمانده سپاه ناحیه ماهنشان در گفتگو با خبرنگاراوج بیداری ضمن تبریک هفته وحدت افزود:خداوند متعال ، پیامبر اسلام (ص) ، دین اسلام ، قرآن کریم ، قبله واحد وولایت همگی عامل وحدت بین اهل سنت وتشیع است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوج بیداری,

وی اظهارکرد: خداوند در قرآن کریم می فرماید : وحدت مایه رحمت وتفرقه مایه عذاب است ، ازاین جمله استنباط می شود که با وجود وحدت وهمبستگی می توان به قله های رفیع سعادت دنیوی واخروی رسید اما باوجود تفرقه وجنگ وجدال امنیت وآرامش هرگز به دست نمی آید.

,

برزگر با اشاره به دشمنی دشمنان اسلام اضافه کرد: دشمنان بارها با حربه های گوناگون سعی در از بین بردن اسلام و اندیشه های ناب محمدی (ص) از پهنه جهان هستی داشته اند که می توان دلیل ناکامی آنها را وحدت و بصیرت مسلمانان نامیدبنابراین از این رو هرگاه دشمنان توانسته اند در این وحدت خللی وارد کرده و یا با فتنه انگیزی طیفی از مسلمین را از بصیرت بر امور و فهم حقیقت بازدارند زندگی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مسلمانان دستخوش ناملایمات بسیاری شده است.

, .,

فرمانده سپاه ناحیه ماهنشان خاطرنشان کرد: وحدت مسلمانان تضمین کننده امنیت ملی کشورهای اسلامی بوده و تمام ناامنی های موجود در کشورهای همسایه  ناشی از فقدان اتحاد و انسجام است.

,

وی با اشاره به وجود تکفیری ها وداعش بیان داشت : اگرچه کشورهای اسلامی در برخی موارد منطقه جغرافیایی، پرچم و یا زبان متفاوت هستند، اما با تکیه بر مشترکات می توانند تمام فشارها، تحقیر، استعمار و استضعاف علیه اسلام را محو کرده وگروه های تکفیری که با نام اسلام می خواهند بین مسلمانان تفرقه ایجادکنند را از صحنه روزگار ازبین ببرند.

,

برزگر ادامه داد: نامگذاری هفته وحدت اقدام سنجیده و عالمانه ای بود که امام راحل عظیم الشان آن را برای خنثی کردن توطئه های دشمن، عملی کرد و امروز همه مسوولان فرهنگی، روحانیان و اقشار مختلف جامعه وظیفه دارند در راستای تحقق آن تلاش کنند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه