logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

اقدامات پلیس برای مردم بازگو شود

اقدامات پلیس برای مردم بازگو شود
معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فراجا در جلسه هم‌اندیشی پلیس با نخبگان رسانه‌ای و فضای مجازی که در معاونت اجتماعی فراجا برگزار شد، گفت: اقدامات پلیس برای مردم بازگو شود .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار منتظرالمهدی در این جلسه از متخصصان حوزه رسانه خواست که با اطلاع‌رسانی های صحیح و به موقع، اقدامات پلیس در سراسر کشور را برای مردم بازگو و شفاف کنند.

 

همچنین از اساتید دانشگاهی هم خواست که ارتباطشان با پلیس را حفظ کرده و باعث افزایش اعتماد در جامعه شوند.

 

در همین راستا، سردار علیرضا حمیدی‌فر جانشین معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فراجا با حضور در این جلسه گفت: پلیس تنها نهادی است که از خود مردم است؛ یعنی مردم به آن اجازه داده اند که برای مراقبت از آنها، حتی جلوی خود مردم را بگیرد. همه آحاد جامعه از کوچک و بزرگ گرفته تا تحصیلکرده و بی سواد، از کودک گرفته تا افراد پیر همگی جز جامعه هدف پلیس هستند.

 

وی خطاب به اهالی رسانه ادامه داد: مردم باید خدمات پلیس را ببینند. قطعا پلیس نیز ضعف هایی دارد و ما نمی‌خواهیم در باره اقدامات ما غلو شود اما می خواهیم شما اهالی رسانه خدمات و اقدامات و نقاط قوت پلیس را ببینید و به مردم نشان دهید.

 

محمدرضا طورانی مدرس دانشگاه و کارشناس مدیریت رسانه نیز در این جلسه گفت: با برگزاری چنین جلساتی و تشکیل اتاق فکر، قصد داریم ظرفیت‌های اجتماعی پلیس را تقویت کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه