logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شهردار منطقه ۱۴تهران؛

تیرهای چراغ برق مزاحم در تهران جمع‌آوری می‌شود

تیرهای چراغ برق مزاحم در تهران جمع‌آوری می‌شود
شهردار منطقه 14 با اعلام اینکه ۱۱۰ تیر چراغ برق مزاحم در محلات منطقه شناسایی شده است، یادآور شد؛قرارداد برای جمع‌آوری این تیرها منعقد شده و از ماه آینده پیمانکار نسبت به جمع‌آوری آن اقدام خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امیر شهرابی شهردار منطقه ۱۴ تهران در دویست و هشتاد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه یک همت قرارداد در منطقه ۱۴ تهران منعقد شده است، گفت: ۶۳ هزار تن توزیع آسفالت و ۲۲ کیلومتر احداث نهر صورت گرفته است .۳۷ پارک در دستور اورهال و نوسازی و نصب کف پوش‌ها است.

وی با بیان اینکه،روشنایی زیرگذر امام علی (ع) پس از سال‌ها تأمین شده است، تصریح کرد: خارج از چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی عملیات اجتماعی و فرهنگی انجام می‌دهیم.

شهرابی با اعلام اینکه،۱۱۰ تیر چراغ برق مزاحم در محلات منطقه شناسایی شده است، یادآور شد: قرارداد برای جمع‌آوری این تیرها منعقد شده و از ماه آینده پیمانکار نسبت به جمع‌آوری آن اقدام خواهد کرد.

وی با اعلام اینکه باید بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان پول پیمانکار پرداخت شود تا کارگاه ایستگاه مترو چهل تن دولاب را جمع‌آوری کند، گفت: دو ایستگاه در منطقه با این مشکل مواجه هستند.

شهرابی همچنین خاطرنشان کرد؛اوضاع رفت و روب معابر منطقه در حال بهبود است. ما در معابر شاهد وجود زباله نبودیم و تنها در انهار بود که هماهنگی‌های لازم را با پیمانکار برای جمع‌آوری پسماند موجود انجام دادیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه