اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دریادار ایرانی در پاسخ به دانا:

اولویت ما ارتقا توان و آمادگی رزمی است/ زیردریایی‌های جدید به زودی به ارتش ملحق می‌شود

اولویت ما ارتقا توان و آمادگی رزمی است/ زیردریایی‌های جدید به زودی به ارتش ملحق می‌شود
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: با توجه به نوع ماموریت ما که اولویت ما ارتقای توان رزم آمادگی رزم است در حوزه زیر سطحی هم به همین گونه در حال ساخت زیردریایی ها هستیم که به زودی به ارتش الحاق می شود

امیردریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره ارتقا توانمندی های نیروی دریایی کشورمان اظهار داشت: ما امروز با توجه به اینکه قدرت دریایی جمهوری اسلامی ایران در تراز جهانی قرار گرفته و جامعه بین الملل به این موضوع اذعان دارد، تلاش می‌کنیم حضور مستمر و دائمی‌تری در دریا داشته باشیم. این حضور نه تنها شامل ساخت و به روز رسانی شناورها است که در حال پیشرفت خوبی قرار دارد، بلکه تقویت پایگاه‌های شناوری در اقیانوس‌ها با شرایط لازم است تا بتوانند همه نیازها را پوشش دهند.

وی با اشاره به اینکه یکی از بخش‌های کلیدی، حوزه بهداشت و درمان است، افزود: ما به این مسئله در پایگاه شناوری مکران و سایر پایگاه‌ها توجه ویژه‌ای داریم، به‌ویژه در بخش بیمارستانی، تا نیازهای دریانوردانی که در مواقع اضطراری قرار می‌گیرند، پوشش داده شود.

امیردریادار ایرانی ادامه داد: با توجه به نوع مأموریت ما که اولویت آن ارتقای توان رزم و آمادگی رزمی است، در حوزه زیرسطحی نیز در حال ساخت زیردریایی‌ها هستیم که ان‌شاءالله به زودی نتایج آن را مشاهده خواهیم کرد. در بحث پروازی، چه با سرنشین و چه بدون سرنشین، حوزه بدون سرنشین ما امروز در سه بخش هوا، سطح و زیر سطح با برد بیشتر و ماندگاری بهتر موفقیت‌های خوبی کسب کرده است.

دریادار ایرانی در پایان گفت: در حوزه موشکی، ما امروز توانمندی با برد بیش از هزار کیلومتر داریم و تنوع سامانه‌های موشکی‌مان متناسب با محیط اقیانوسی و دریایی توسعه یافته است. در بخش جنگ‌های الکترونیک و حوزه‌های زیرسطح نیز توان داخلی کشور به سطح قابل توجهی رسیده است و امروز با افتخار اینجا می‌ایستیم و به شهدایمان اعلام می‌داریم که ما به راه شما ادامه می‌دهیم.

بیشتر بخوانید:

تثبیت جایگاه ایران در نظم جدید با گفتمان مقاومت و شعار صلح و دوستی/ ایران هرگز منزوی نمی‌شود

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه