logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

چرایی ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در روزهای بارندگی

چرایی ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در روزهای بارندگی
رئیس پلیس راهور فراجا، علت ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در روزهای بارندگی را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید تیمور حسینی در توضیح بیشتر گفت: بر اساس ماده ۱۶۹ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی جمهوری اسلامی ایران، رانندگی با وسایل نقلیه‌ای مانند موتورسیکلت، موتورگازی و دوچرخه در شرایط لغزنده معابر ممنوع است و این قانون با هدف افزایش ایمنی و پیشگیری از حوادث در وضعیت‌های خطرناک تصویب شده است.

وی با اشاره به خطرات لغزندگی معابر افزود: بارش باران، برف، یخبندان یا ریختن مواد لغزنده روی جاده‌ها، خطرات جدی برای رانندگان به‌ویژه موتورسیکلت‌سواران ایجاد می‌کند. از این رو، قانون‌گذار با صراحت اعلام کرده که در چنین شرایطی رانندگی با این وسایل نقلیه ممنوع است تا از وقوع تصادفات و تلفات جاده‌ای جلوگیری شود.

رئیس پلیس راهور فراجا درباره موضوع بیمه و پرداخت خسارت در تصادفات اظهار کرد: این تصور که در صورت بروز تصادف، بیمه مسئولیتی در قبال موتورسیکلت‌سواران ندارد، صحیح نیست. بلکه بر اساس قوانین بیمه‌ای، شرکت‌های بیمه موظف هستند خسارت ناشی از تصادف را طبق نظر کارشناسان تصادفات پرداخت کنند. این امر شامل تمامی وسایل نقلیه از جمله موتورسیکلت می‌شود، به شرط آنکه راننده مقصر حادثه باشد یا خسارت شامل پوشش‌های بیمه‌نامه شود.

حسینی تأکید کرد که رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه در شرایط جوی نامساعد، نه تنها برای حفظ امنیت رانندگان؛ بلکه برای کاهش فشار مالی و جانی ناشی از تصادفات بسیار ضروری است.

وی افزود: رانندگان باید به توصیه‌های پلیس و مقررات موجود عمل کنند تا ایمنی خود و سایر افراد را در جاده‌ها تضمین کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه