logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا:

در حوزه جمعیت نیاز به قوانین خاص داریم

در حوزه جمعیت نیاز به قوانین خاص داریم
دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با حضور در سازمان ثبت احوال در جریان آخرین وضعیت داده‌های جمعیتی کشور قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محسن رضایی با بیان اینکه اطلاعات جمعیتی نقش موثری در تنظیم گری سیاست‌های کشور دارد، گفت: هرچه داده دقیقتر باشد حکمرانی بهتر خواهد بود و بعبارتی امروز دنیای حکمرانی داده‌هاست.

وی با اشاره به اینکه دولت وقت در مقطعی درحالیکه نرخ باروری شروع به کاهش کرده بود براساس اطلاعات ده سال قبل از آن که رشد جمعیت بالا بود به غلط به سمت سیاست‌های کاهش جمعیت رفتند، تصریح کرد: داده های مهم جمعیتی از دو باب باید اطلاع رسانی شود؛ اول به تصمیم گیران و مسئولان مربوطه که  داده های جمعیتی برای تصمیم‌گیری آنان مهم است و در ثانی انتشار برای عموم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شهرنشینی بواسطه عبور از سبک زندگی سنتی و صنعتی شدن یکی از عوامل کاهش جمعیت بوده است، اظهار داشت: عوامل فرهنگی و سبک زندگی در وضعیت جمعیت بسیار اهمیت دارد، فلذا برای عدم مواجهه با بحران جمعیتی در آینده باید در آموزش و پرورش در خصوص آموزه های سبک زندگی، مذهبی و ملی، فکری اساسی شود و برنامه‌ریزی جامعی صورت پذیرد.
مساله دیگر مهاجرت اتباع به کشور بوده است که در بافت جمعیتی تاثیرگذار است.

دکتر محسن رضایی با اشاره به قوانین جمعیتی کشور یادآور شد: نوشتن صرف قانون عام مفید فایده نیست، بنابراین در حوزه جمعیت نیاز به قوانین خاص داریم و همچنین مجلس باید دقت داشته باشد که هیچ قانونی از جمله در مساله جمعیت، بدون تصویب قواعد و مقررات رها نشود و متاسفانه یکی از ضعف‌های ما عدم توجه به قواعد و مقررات است.

وی در پایان گفت: کسانی که قانون جوانی جمعیت را تدوین کرده‌اند باید اطلاعات و داده‌های ثبت احوال را کامل بررسی کنند و در جهت تکمیل این قانون اقدام کنند البته که این موضوع مهم نیاز به یک برنامه ریزی عمیق و جامع طولانی مدت دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه