logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سی‌ان‌ان:

هکرهای ایرانی به گزینه ترامپ برای ریاست اف‌بی‌آی حمله کردند!

هکرهای ایرانی به گزینه ترامپ برای ریاست اف‌بی‌آی حمله کردند!
شبکه سی‌ان‌ان مدعی شد که گزینه رئیس جمهور منتخب آمریکا برای ریاست اداره تحقیقات فدرال این کشور هدف حمله هکرهای ایرانی قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان مدعی شده است که «کش پاتل» گزینه دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا برای هدایت اداره تحقیقات فدرال این کشور، هدف حمله هکرهای ایرانی بوده است!

سی‌ان‌ان مدعی شد که اف‌بی‌آی به پاتل اطلاع داده که هدف حمله هکری ایران قرار گرفته است.

به ادعای یکی از منابعی که با سی‌ان‌ان گفتگو کرده است، گفته می‌شود هکرها به دست کم برخی از مکاتبات پاتل دسترسی پیدا کرده‌اند.

الکس فیفر، سخنگوی تیم انتقالی ترامپ در بیانیه‌ای به سی‌ان‌ان از اظهارنظر درباره این حمله هکری خودداری و اعلام کرد که پاتل یکی از بخش‌های اصلی تلاش دولت اول ترامپ برای مقابله با ایران بود و در کسوت مدیر اف‌بی‌آی سیاست‌های رئیس جمهور منتخب آمریکا را برای محافظت از این کشور مقابل دشمنان اجرا خواهد کرد.

سی‌ان‌ان در ماه آگوست مدعی شد که لیندسی هالیگان، یکی از وکلای ترامپ در پرونده نگهداری غیرقانونی اسناد طبقه‌بندی‌شده در عمارت شخصی‌اش در فلوریدا نیز هدف حمله هکرهای ایرانی بوده است!

نهادهای اطلاعاتی آمریکا نیز در ماه ژوئن مدعی شدند که هکرهای ایرانی برای نفوذ به ایمیل رسمی یکی از مقامات ارشد ستاد انتخاباتی ترامپ، به ایمیل راجر استون، حامی ترامپ حمله کرده‌اند.

تهران اتهامات واشنگتن درباره هرگونه مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را قویاً رد کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه