logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

روند صعودی قیمت‌ها در بازار طلا متاثر از نرخ ارز

روند صعودی قیمت‌ها در بازار طلا متاثر از نرخ ارز
کارشناس بازار طلا گفت: این هفته بازار طلای کشورمان متاثر از نرخ ارز بود و افزایش قیمت ارز سبب شد تا روند صعودی قیمت انواع سکه و طلا را شاهد باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «محمد کشتی‌آرای» با اشاره به تحولات بازار طلا و سکه در یک هفته گذشته، افزود: روز پنجشنبه انس جهانی طلا با حدود ۲ دلار نوسان به ۲ هزار و ۶۵۲ دلار رسید که نسبت به ابتدای هفته بدون تغییر بود.

این کارشناس بازار طلا ادامه‌داد: بر این اساس، قیمت هر سکه بهار آزادی طرح قدیم با رشد ۵۰۰ هزار تومانی نسبت به ابتدای هفته به ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، سکه طرح جدید با رشد یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومانی هفتگی به ۵۲ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان، نیم سکه با رشد ۶۰۰ هزار تومانی هفتگی به ۲۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع سکه با افزایش ۶۰۰ هزار تومانی به ۱۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، سکه گرمی با رشد ۳۰۰ هزار تومانی هفتگی به هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۲۲ هزار تومانی هفتگی به چهار میلیون و ۶۷۷ هزار تومان، هر مثقال طلای آب شده با رشد هفتگی ۵۵۰ هزار تومانی به ۲۰ میلیون و ۲۱۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار با رشد ۱۶۰ هزار تومانی نسبت به ابتدای هفته به ۶ میلیون و ۲۱۳ هزار تومان رسید.

وی خاطرنشان‌کرد: در این هفته، حباب سکه با ثبت رشد ۱۰۰ هزار تومانی به ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید.

کشتی‌آرای با اشاره به اینکه حباب سکه در روزهای اخیر تغییر چندانی نکرده و حتی با کاهش همراه بوده است، دلیل اصلی این امر را عرضه‌های متوالی انواع سکه از سوی بانک مرکزی عنوان کرد.

وی اظهار داشت: این سکه‌ها به اشخاص واگذار می‌شود و تعداد آنها نیز محدود است، با این حال جوابگوی بخشی از تقاضای بازار خواهد بود که همین مساله سبب می‌شود حباب سکه کاهش یابد؛ به طوری که باید گفت امروز حباب سکه در کف خود قرار دارد.

این کارشناس بازار طلا در عین حال گفت: در بازارهای جهانی با توجه به اینکه تغییر و تحولات سیاسی خاصی را شاهد نبودیم، به نظر نمی‌رسد قیمت جهانی طلا طی روزهای آینده با تغییر خاصی همراه شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه