logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

ادعای عجیب پس از مجمع؛

علی‌قارداشی: وزارت ورزش‌وجوانان استعفای افشین نوروزی را خواهد گرفت!

علی‌قارداشی: وزارت ورزش‌وجوانان استعفای افشین نوروزی را خواهد گرفت!
رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: به ما اعلام نشده وزارت مخالف برکناری افشین نوروزی است اما تاکید کرده‌اند که استعفای او را می‌گیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ مهرداد علی‌قارداشی، رئیس فدراسیون تنیس روی میز در پایان مجمع فوق‌العاده فدراسیون تنیس روی میز که امروز دوشنبه برگزار شد، گفت: به دستور وزارت ورزش و جوانان قرار شد خودشان استعفای افشین نوروزی را بگیرند و ما هم همگام با وزارت و دستورات وزیر هستیم تا فدراسیون تنیس روی میز که امسال از نظر رشد و پیشرفت در کشور اول بوده، سال آینده هم مقام برتر کشور را کسب کند.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز ادامه داد: معتقدیم تعامل ما هم باید با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باشد و هم با سازمان‌ها و مقامات قاره‌ای و بین‌المللی. انتظار دارم که آقای دنیامالی مرا به جلسه‌ای دعوت کند تا نظرات همدیگر با بشنویم و با تجربیاتی که در پست‌های مختلف دارم، ایشان را قانع کنم. تمام اعضای هیئت رئیسه به دلیل نوع رفتار آقای نوروزی، تمایلی به حضور ایشان ندارند. اعضای مجمع از من درخواست جلسه فوق‌العاده کرده‌اند که باید احترام بگذاریم. به ما اعلام نشده که وزارت مخالف برکناری افشین نوروزی است اما تاکید کرده‌اند که استعفای او را می‌گیرند.

علی‌قارداشی گفت: در حال تعلیق محرومیت افشین نوروزی هستیم و بازی می‌کند. ما کمک می‌کنیم و این وظیفه ماست. در واقع رمز موفقیت ما و اختلاف سطح با رشته‌های مشابه، همین همدلی است. بارها شده که از داوران دلخور بودم ولی نهایت حمایت را از آنها کردم. برای اولین بار 2 رئیس کمیته در سطح بین‌الملل داریم که در 50 سال گذشته بی سابقه بوده است.

وی در مورد استعفای لطف‌الله‌نسبی گفت: استعفا باید خطاب به من باشد و من استعفایی دریافت نکردم؛ اگر هم استعفایی در کار باشد، من او برمی‌گردانم. روش مدیریتی ما تعامل است و ما کارمان را بلدیم. کار کردن در این شرایط افتضاح، سخت است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه