شاگردان کمالوند در راه استانبول؛
دیدار تدارکاتی گسترش فولاد با تیم هایی از ازبکستان، لهستان و آذربایجان
تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز برای برپایی اردوی آماده سازی خود و همچنین انجام سه دیدار تدارکاتی فردا به ترکیه سفر می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از ائل پرس، تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز برای برپایی اردوی آماده سازی خود، فردا به ترکیه سفر می کند تا در شهر لارا اردوی خود را برپا کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, ائل پرس,بر اساس اعلام روابط عمومی این باشگاه، آبی پوشان فردا با پرواز ساعت ۵:۳۰ صبح راهی استانبول شده و سپس با پرواز ساعت ۹:۳۰ استانبول را به مقصد آنتالیا ترک می کنند.
,گسترش فولاد در این اردوی ۱۲ روزه، علاوه بر برنامه بدنسازی و کارهای تاکتیکی، سه دیدار تدارکاتی نیز انجام خواهد داد.
,شاگردان کمالوند در طول اقامت ده روزه خود در ترکیه، با تیم های آرتوریو ازبکستان در ۲۰ دی، لچچیا لهستان در ۲۲ دی و همچنین نفتچی جمهوری آذربایجان در ۲۷ دی بازی می کند.
,بازیکنان و کادر فنی این تیم پس از این اردو، ۳۰دی به تبریز بازگشته و ادامه تمرینات خود را در استادیوم اختصاصی خود پیگیری خواهد کرد.
,گفتنی است گسترش فولاد هم اکنون با ۱۶ امتیاز در رده سیزدهم لیگ برتر جای گرفته است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه