logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر کشور:

اگر از اختلاف فاصله بگیریم به قدرت و سعادت نزدیک می‌شویم

اگر از اختلاف فاصله بگیریم به قدرت و سعادت نزدیک می‌شویم
وزیر کشور در پیامی به مناسبت ۹ دی تأکید کرد: هر جا وفاق و همدلی اصل قرار گرفت و از اختلاف و تفرقه فاصله گرفتیم به قدرت و سعادت نزدیک شدیم؛ هر جا مردم پای کار بودند و آرمان های ملی و انقلابی اصل و اولویت قرار گرفت به فتح و رهایی رسیدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، متن پیام اسکندر مومنی به مناسبت حماسه نهم دی «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» به این شرح است:

حماسه ۹ دی سال ۱۳۸۸ تجلی و نمودی از همبستگی ملی است. قیامی که در آن اقشار و گروه‌های مختلف مردم با سلایق و مواضع گوناگون بر سر آرمان های مشترک مقدسی، حضور یافتند و همه یکصدا حفظ اقتدار و انسجام ایران و صلابت نظام جمهوری اسلامی و وفای به عهد با ولایت را فریاد زدند. فریادهایی ظلمت‌شکن که تجلی نور و روشنایی بود.

آن حضور حیرات انگیز، یادآور راهپیمایی‌های باشکوه و زیبای سال ۵۷ بوده و نشان داد که انقلاب از همیشه زنده تر است؛ مثل سال ۵۷ باز هم در زمستان بهاران آمد. امواج خروشان مردم در آن روز، اقیانوس عظیم و زلالی را پدید آورد که چشم جهانیان را به خود خیره کرد.

ایرانیان انقلابی، وطن دوست و ولایتمدار، در ۹ دی شکست ناپذیری خود را تثبیت کردند و کید بدخواهان و دشمنان بیگانه را به خودشان برگرداندند و امنیت و آرامش را به ارمغان آوردند. مردمی که دل هایشان با عشق زنده و دوامشان بر جریده تاریخ ثابت شده است.

حماسه ۹ دی که تجلی خودآگاهی و بصیرت ایرانیان است همچون فانوسی فرا روی دولت و ملت ما قرار دارد. هر جا وفاق و همدلی اصل قرار گرفت و از اختلاف و تفرقه فاصله گرفتیم به قدرت و سعادت نزدیک شدیم. هر جا مردم پای کار بودند و آرمان‌های ملی و انقلابی اصل و اولویت قرار گرفت به فتح و رهایی رسیدیم. امروز هم که دولت چهاردهم وفاق و همبستگی را چشم انداز خود قرار داده است باید با بصیرت از گردنه ها و مشکلات عبور کنیم.

با تبریک فرا رسیدن ۹ دی و روز بصیرت، برای آحاد ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی و امت اسلامی، سربلندی و رستگاری و توفیقات روز افزون را از درگاه الهی مسئلت دارم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه