مشاور وزیر بهداشت:
کاهش مصرف فستفودها در برنامهریزیها مورد توجه قرار گیرد
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، کاهش مصرف شکر، نمک و چربی و فستفودها را از جمله اقدامات ریشهای در حوزه سلامت عنوان کرد که باید در برنامهریزیهای این حوزه مورد توجه قرار گیرد و نسبت به آن آگاهی لازم ایجاد شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن امامی رضوی امروز، ۱۲ دی ماه در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بر اهمیت برنامهریزی و سرمایهگذاری دستاندرکاران امر سامت جامعه، بر فرهنگسازی در این حوزه تاکید کرد.
مشاور وزیر بهداشت، آموزش را بنیانی برای ارتقای فرهنگ عمومی جامعه دانست که به توسعه کشور میانجامد.
وی ایجاد آگاهی در سطح جامعه را رسالت مهم متولیان امر سلامت برشمرد و افزود: در ارتقای سلامت جامعه، لازم است ریشههای خطر و تهدید سلامت، شناسایی و معرفی شوند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علومپزشکی شیراز، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با بیان اینکه آگاهی و فرهنگسازی، موجب تقدم یافتن پیشگیری بر درمان می شود، اظهار کرد: از جمله دغدغههای مردم در حوزه سلامت، تامین دارو و درمان است که با تمرکز بر پیشگیری، شاهد کاهش این چالشها خواهیم بود.
ارسال دیدگاه