logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مشاور رئیس‌جمهور:

رئیس‌جمهور شخصا مسائل مربوط به حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را دنبال می‌کند

رئیس‌جمهور شخصا مسائل مربوط به حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را دنبال می‌کند
مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی با بیان اینکه رئیس‌جمهور شخصا مسائل مربوط به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را دنبال می‌کند، گفت: بخش خصوصی در این راه باید قدم‌های محکمی بردارد و دولت نیز باید همراه بخش خصوصی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، معصومه آقاپور در آیین افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق اظهار کرد: انرژی‌های تجدیدپذیر یک نیاز و ضرورت است و راهی است که همه باید دست در دست هم دهیم و آن را طی کنیم زیرا در این حوزه مزیت‌های نسبی در کشور داریم و باید این ظرفیت‌ها را بالفعل کنیم.

 

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های کشور در زمینه انرژی‌های تجدید پذیر جز با همکاری بخش خصوصی ممکن نیست و در این زمینه بخش خصوصی باید پیشرو و پایه این حرکت بزرگ باشد.

 

آقاپور با بیان اینکه رئیس جمهور شخصا مسائل مربوط به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر را دنبال می‌کند، گفت: بخش خصوصی در این راه باید قدم های محکمی بردارد و دولت نیز باید همراه بخش خصوصی باشد.

 

مشاور رئیس جمهور در امور همکاری های اقتصادی تاکید کرد: بخش خصوصی کشور در حوزه تحقیق و فناوری در زمینه انرژی‌های تجدید پذیر باید پیشرو باشد تا بتوانیم این حوزه را به بهترین شکل در کشور فعال و از ظرفیت های نسبی کشور در این زمینه بهره‌مند شویم.

 

آقاپور با تاکید بر حمایت دولت از بخش خصوصی در همه زمینه ها خاطرنشان کرد: در دفاتر مسئولان دولت چهاردهم به روی همه فعالان بخش خصوصی باز است و از همه پیشنهادها و راهکارهای بخش خصوصی برای عبور از مشکلات و موانع استقبال می‌کنیم.

 

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق با شعار «انرژی‌های تجدیدپذیر، توسعه سرمایه‌گذاری، مصرف کارآمد انرژی» از روز پنج‌شنبه ۱۳ دی‌ماه آغاز به کار کرده و تا یکشنبه ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ ، هر روز از ساعت ۸ تا ۱۶ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران میزبان علاقه‌مندان به موضوعات مرتبط با انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه