اخبار داغ

رسولی حذف نمی‌شود؛

دنیامالی: مشکل ما وحدت داخلی و منابع انسانی است نه پول/ گریه یک ورزشکار را می‌بینم، خودم گریه می‌کنم

دنیامالی: مشکل ما وحدت داخلی و منابع انسانی است نه پول/ گریه یک ورزشکار را می‌بینم، خودم گریه می‌کنم
وزیر ورزش و جوانان گفت: مشکل ما پول نیست، بلکه وحدت داخلی خودمان و منابع انسانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع سالیانه کمیته ملی پارالمپیک امروز دوشنبه ۱۷ دی ماه با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در مجمع سالیانه کمیته ملی پارالمپیک، اظهار داشت: خیلی خوشحالم در این روز که سالگرد درگذشت یک پهلوان عزیز و روز مقارن با یک ماه خاص است، اینجا حضورم دارم. درباره صحبت‌های احمد راستینه (نماینده ناظر مجلس شورای اسلامی در کمیته ملی پارالمپیک) ابتدا باید تشکر کنم که همیشه یار ورزش بوده است. ما همه تلاشمان را می‌کنیم که اتفاقات خوبی در ورزش بیفتد. بزرگترین مشکل در حوزه بودجه است که بودجه ورزش با این شرایط قابل برنامه‌ریزی نیست. اولاً که مصوبات با اعتبارات فاصله دارد و زمانی که اعتبارات تخصیص می‌یابد، سال به پایان می‌رساند که این موضوع باید با کمک مجلس حل شود.

وی ادامه داد: از خسروی‌وفا رییس کمیته ملی المپیک، تشکر می‌کنم که به همه ورزش ایران کمک کرد تا هاشمی از کمیته المپیک جدا بود و به وزارت ورزش بیاید. با توجه به سوابق او امیدوارم با تعاملات خوب در وزارت ورزش شرایط ما بهتر شود.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به گسترش فرهنگ‌سازی در بین ورزشکاران، عنوان کرد: ما نیاز به فرهنگ‌سازی در حوزه منشور پارالمپیک داریم. اگر این فرهنگ‌سازی شود، نیازی نیست که برای جزییات کوچک درخواست شود. اگر منشور را جدی بگیریم، شرایط بهتر می‌شود. افکار عمومی باید به این بخش توجه کند و این حوزه صدادار شود. من با آمار کاذب دادن مخالفم، اما باید با شناساندن ورزشکاران این فرهنگ سازی را انجام بدهیم، در واقع در این حوزه در غربت هستیم.

وی افزود: ما در حوزه پارالمپیک باید به سمت معلولیت‌های بالا برویم. سیاست نظام این است، فردی که معلولیت ۹۰ درصدی دارد را جذب کنیم. نباید نسبت به آنها بی‌تفاوت باشیم. شاید آنها برای ما مدال نداشته باشد، اما ثواب زیاد دارد و کمک زیادی به این افراد می‌کند. جامعه ما فرهنگی و دینی است و باید در این موارد پیشتاز باشیم.

دنیامالی در مورد مشکلات مالی کمیته ملی پارالمپیک گفت: اگر نتایج پارالمپیک را در طول این سال‌ها تحلیل کنیم، قطعاً درخشان است، اما اگر خودش را با خودش مقایسه کنیم، قابل نقد است. مشکل ما پول نیست، بلکه وحدت داخلی خودمان و منابع انسانی است. حوزه ورزش و به ویژه پارالمپیک، حوزه عاشقی و ایثارگری است. ما میراث جانبازان را در این حوزه ورزش داریم و باید قدر بدانیم.

وی تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم که ورزشکار برای کسب مدال تحت فشار باشد، بلکه باید روحیه، فرهنگ و عرق ملی را تقویت کنیم. اینکه مدال‌ها به خانواده شهدا اهدا می‌شود، بسیار ارزشمند است. من با هر مدیری با هر شیوه‌ای کار می‌کنم، منتها تا زمانی که علیه نظام نباشد. خط قرمز من نظام است و آمده‌ام که عزت ملی را با ثروت عمیق انسانی که داریم، به ارمغان بیاوریم. تاکید می‌کنم که ورزش نیاز به پوست‌اندازی دارد. بچه‌های ما باید قدرت ایرانی را به نمایش بگذارند و ما هم میهمانان و تماشاگران را منزلت بدهیم. مردم ولی نعمت ما هستند و هر کاری که می‌کنیم باید برای خوشحالی آنها باید.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: ما وامدار مردم هستیم و باید وظیفه‌مند باشیم. این معنا ندارد که رییس فدراسیون به دنبال ساخت کمپ و ...باشد، بلکه باید ذهن او معطوف به مسائل فنی و ... باشد. از ورزش در آینده خبرهای خوبی خواهد آمد و نیکی و جوانمردی را خواهید شنید. هر کار ناروا مسئولیتش با من است و هر مدال‌آوری و افتخارآفرینی برای ورزشکار است. ما باید در درون، خودمان را نقد کنیم. اینکه می‌گویند نیست و نمی‌شود، با این ادبیات بیگانه هستم.

گریه یک ورزشکار را می‌بینم، خودم گریه می‌کنم

احمد دنیامالی همچنین در حاشیه مجمع کمیته ملی پارالمپیک اظهار داشت: ما یکی از مهمترین بحث‌هایی که داریم، بحث منشور پارالمپیک است. اقدامات حوزه اجرایی را داریم تدوین می‌کنیم که توجه عمیق‌تری به جامعه معلولین و توانمند بشود. بر اساس عدد و آماری که سازمان ملل و جهانی داده است و حتی پژوهش‌هایی که مرکز آمار انجام داده، ما بین 10 تا 15 درصد در جهان با معلولیت های مختلف مواجه هستیم.

وی ادامه داد: نوع جدیدی از معلولیت نیز داریم که دولت وظیفه خود می‌داند که در این راستا اقدامات تامینی در جهت مسائل درمانی آنها انجام دهد. در حوزه ورزش اعتقاد دارم که عملکرد ما در حوزه کم‌توانان و معلولین اگر با عملکرد زمستانی سنجیده شود، بسیار درخشان است. در 4 دهه گذشته. چه زمانی که عموما در بخش جانبازان در حوزه پارا شرکت می‌کردیم و چه الان که بحث ویژه‌تری نسبت به توانمندان داریم.

وزیر ورزش اظهار داشت: در بحث منشور پارالمپیک تمام توجهات را باید به سطح جامعه ببریم. چه در سطح نظام مهندسی، بحث طراحی فضاهای زیستی، اداری، شهری و ساختمان‌های ما باید به این سمت برود که به معلولین بیشتر توجه شود.

وی ادامه داد: در بحث ورزش می‌توانیم بگویم که جلسات تخصصی حوزه پارا را در دستور کار داریم. در سال آینده 3 رشته پارا در کشورهای اسلامی خواهیم داشت و از الان داریم نشست‌ها را برگزار می‌کنیم. همه این کارها منتج به مسابقات آسیایی 2026 ژاپن است. من این تعهد را می‌دهم که بچه‌های شما نتایج خوبی در پاراآسیایی رقم می‌زنند.

دنیامالی در خصوص اختلاف حسین رسولی و احسان حدادی و اینکه چرا رسولی از حوزه ورزش حذف شد، گفت: نه حذف نمی‌شود، همه ورزشکاران بچه‌های ما هستند. من گریه یک ورزشکار را می‌بینم، خودم گریه می‌کنم. موضوعات در جامعه ورزش نباید به وجود بیاید،‌ اگر به وجود آمد نباید به شکل حاشیه قلمداد شود. حتما ما رسیدگی می‌کنیم. ما در آنجا رئیس فدراسیونی داریم که قهرمان المپیک بوده و سال‌های سال افتخارافرینی کردیم. قطعاً قدر تک تک این بچه‌ها را می‌دانیم. این بچه‌ها باعث عزت‌مندی ما می‌شوند. همه تلاش‌های ما این است که در سطح آسیایی و المپیک بتوانند موفق شوند.

وی ادامه داد: ما در حوزه وزارت ورزش یک چیزی را به عنوان اصل قرار دادیم و آن هم بحث تمکین به قوانین است. شامل هر کسی هم می‌شود. آن را در خصوص همه اجرا خواهیم کرد. آن جایی که قانون اجازه بدهد، آن همکار ما از ظرفیت خودش استفاده کند، می‌تواند استفاده کند. آن جایی هم که قانون اجازه نمی‌دهد، ما تبعیضی قائل نیستیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه