logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

مجمع فدراسیون غیرمنتظره است؛

نصیرزاده: «دبیر» کشتی را متحول کرده؛ گل‌محمدی با پرسپولیس مذاکره نداشت

نصیرزاده: «دبیر» کشتی را متحول کرده؛ گل‌محمدی با پرسپولیس مذاکره نداشت
مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان گفت: یحیی گل‌محمدی هیچ مذاکره‌ای با باشگاه پرسپولیس نداشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ هوشنگ نصیرزاده در جمع خبرنگاران مقابل فدراسیون فوتبال، پس از ثبت نام در انتخابات این فدراسیون به عنوان کاندیدای کارشناسی، اظهار داشت: رفتار مجمع خیلی غیر منتظره است و به خاطر لابی‌هایی که وجود دارد، نمی‌توان تشخیص داد که به چه کسی رای خواهند داد. بین هیات‌های فوتبال انسجام فوق‌العاده‌ای وجود دارد و می‌دانند که به چه کسی باید رای داد اما باشگاه‌ها مشغول کار خوشان هستند و خود به خود عقب‌تر از هیات‌ها قرار می‌گیرند و نمی‌توانند اتحادیه‌ای تشکیل دهند. البته در هیات‌ها پولی وجود ندارد و فقط یک باری به گردن‌ آن‌ها قرار گرفته است.

وی ادامه داد: هر کسی تصور می‌کند که می‌تواند بیاید و وارد هیات رئیسه شود و با این روند، آرا پراکنده خواهد شد. امیدوارم کسانی که می‌توانند به فوتبال کمک کنند بیایند نه کسانی که می‌خواهند فوتبال به آن‌ها کمک کند. فوتبال یک اتاق شیشه‌ای است و بعد رسانه‌ای بالایی دارد. اخباری مبنی بر اینکه از فدراسیون دیگری می‌خواهند برای انتخابات بیایند، نشان دهنده تاثیر فوتبال بر ورزش کشور است؛ همانطور که وقتی سازمان لیگ تشکیل می‌دهیم، در فدراسیون‌های دیگر هم تشکیل می‌شود.

مدیرعامل فولاد خوزستان با اشاره به حواشی حضور علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: دبیر، فدراسیون کشتی را متحول کرده است، فدراسیونی که ما را در دنیا معرفی می‌کند کشتی است ولی فوتبال علاقه‌مندی و نشاط جامعه را افزایش می‌دهد. اداره فوتبال سخت‌تر است و ماهیت متفاوتی دارد.

وی افزود: برای رای دادن در مجمع نیاز نیست که از فولاد خوزستان تبعیت کنم اما مشخص نیست هر کسی، چه رایی می‌دهد. دوستان به من گفتند که در بخش کارشناسی ثبت‌نام کنم.

نصیرزاده در مورد ادامه روند سرمربیگری گل‌محمدی در فولاد گفت: تیمی را از پایین جدول تحویل گرفتم و حدود ۱۷۰ میلیارد بدهی‌ داشتیم. یحیی گل‌محمدی را به خاطر سوابق خوبش آوردیم که نتایج خوبی را نیز رقم زد. او در نقل و انتقالات، انتظاراتی برای بهود تیم دارد اما ما هم از نظر توانایی در محدودیت هستیم. ما ۱۲ بازیکن گرفتیم و با مقرراتی که به آن‌ها علم دارم، می‌دانم چطور این کار را انجام دهم. گل‌محمدی بازیکنانی را در طول فصل دیده ولی تیم‌ها حاضر به انتقال آن‌ها نمی‌شوند. چند بازیکن دیگر که ممکن است در لیست مازاد بقیه تیم‌ها باشند، ممکن است به درد ما بخورند.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها بعضی مواقع برخی بازیکنان را بزرگ می‌کنند و دیگر توان ما به جذب آن‌ها نمی‌رسد. بعضی اوقات اختلاف نظر پیش می‌آید؛گل‌محمدی برای بهبود تلاش می‌کند و من برای کنترل آن. بیش از پنجاه درصد قرارداد کادرفنی را پرداخت کردیم و بین باشگاه‌ها پرداختی‌ها با روند خوبی پیش رفته است. گل‌محمدی هیچ مذاکره‌ای با پرسپولیس نداشته است و او به قرارداد خودش پایبند است. بند قرامت برای همه مربیان فوتبال وجود دارد ولی با یحیی تا آخر فصل ادامه خواهیم داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه