logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تکمیل فاز نخست تا شهریور ۱۴۰۴؛

بازدید وزیر راه و شهرسازی از روند تکمیل راه‌آهن میانه-اردبیل

بازدید وزیر راه و شهرسازی از روند تکمیل راه‌آهن میانه-اردبیل
وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر خود به استان اردبیل از راه آهن میانه- اردبیل به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ریلی کشور در مسیر کریدور ریلی شمال-جنوب، بازدید کرد و از تکمیل فاز نخست این پروژه تا شهریور ماه سال آینده خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزانه صادق امروز ۱۱ بهمن در جریان سفر به استان اردبیل از پروژه ریلی راه آهن میانه -اردبیل بازدید کرد و از تکمیل فاز نخست این پروژه تا شهریورماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.

پروژه راه آهن میانه- اردبیل بخشی از طرح راه آهن میانه- اردبیل- پارس آباد است که با هدف اتصال استان اردبیل و عبور قطارهای مسافربری و باری در مسیری امن و قابل اطمینان به طول ۱۷۵ کیلومتر از ایستگاه زاویه در راه آهن میانه- تبریز شروع و با عبور از شهرستان کوثر وارد اردبیل می‌شود، مسیری که به ترابری سبز و حفظ محیط زیست بدل خواهد شد.

اهداف اجرایی پروژه شامل؛ اتصال استان اردبیل به شبکه ریلی کشور، حمل مواد اولیه مورد نیاز کارخانه ذوب آهن اردبیل از بنادر جنوبی، تسهیل عبور و مرور مسافرین و بار، کاهش مصرف سوخت، کاهش استهلاک ناوگان جاده‌ای، افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، ایجاد زیربناهای لازم با هدف توسعه اقتصادی، صنعتی، گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار در استان اردبیل و کاهش محرومیت در مناطق توسعه نیافته و محروم استان اردبیل است.

عباس خطیبی، معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در جریان این بازدید اعلام کرد: اتمام این پروژه ریلی نیازمند ۳ هزار میلیاردتومان اعتبار است که یک هزار میلیارد تومان آن معوقات پیمانکاران است که در صورت تامین اعتبار تا شهریورماه این خط ریلی به اتمام خواهد رسید.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در جریان این بازید که در همراهی با وزیر راه و شهرسازی بود، گفت: خانم صادق هفتمین وزیری است که از این پروژه بازدید می کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع در پرداخت اعتبارات این پروژه از سوی سازمان برنامه و بودجه شد و تصریح کرد: با اتمام این بخش از خطوط ریلی، کریدور شمال-جنوب به اتمام می‌رسد.

بر اساس اعلام شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، ۴۰ درصد از مسیر تپه ماهور، ۴۰ درصد دشت و ۲۰ درصد کوهستانی و کوهستانی سخت است. حداکثر سرعت قطارهای مسافری در این مسیر ۱۶۰ کیلومتر و حداکثر سرعت قطارهای باری ۱۲۰ کیلومتر پیش‌بینی شده است.

همچنین، راه آهن میانه - اردبیل در سال اول بهره‌برداری قابلیت جابه‌جایی ۶۰۰ هزار نفر مسافر و در سال بیستم ۱.۵ میلیون نفر مسافر را خواهد داشت. در حوزه حمل بار نیز در سال اول ۲.۵ میلیون تن و در سال بیستم ظرفیت جابه‌جایی ۴ میلیون تن بار را خواهد داشت.

هم اکنون مطالبات پیمانکاران و مشاوران بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال است و میزان اعتبار مورد نیاز برای بهره‌برداری فاز نخست ۳۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه