logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

گزارش دانا از نشست خبری سفارتخانه مقاومت؛

آغاز رزمایش سفارتخانه مقاومت/ حضور ۸۵۰ مدرسه برتر در این رزمایش ملی

آغاز رزمایش سفارتخانه مقاومت/ حضور ۸۵۰ مدرسه برتر در این رزمایش ملی
قائم‌مقام سازمان مدارس صدرا و مسئول پویش سفارتخانه های مقاومت گفت: در رزمایش مقاومت، مدارس با کنشگری دانش‌آموزان به تبیین مفهوم مقاومت پرداختند و قرار است دانش‌آموزان فعال در فضای مجازی نیز این نقش را در فضای دیجیتال ایفا کنند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام محمدحامد مبینی، قائم‌مقام سازمان مدارس صدرا، امروز در نشست خبری «سفارتخانه مقاومت» که در موسسه رزمندگان برگزار شد اعلام کرد که رزمایش از ابتدای مهر آغاز شده و با هدف تقویت نقش‌آفرینی مدارس در تبیین مفهوم مقاومت در حال برگزاری است.

نقش مدارس در تربیت دانش‌آموزان مقاوم

وی اظهار داشت که مدارس باید سنگر مقاومت باشند و تاکنون موفق شده‌اند با تربیت دانش‌آموزانی که در مسیر اندیشه مقاومت گام برمی‌دارند، دستاوردهای ارزشمندی کسب کنند. مبینی تأکید کرد که در سال‌های اخیر نقش‌آفرینی مدارس در عرصه‌های اجتماعی کاهش یافته است، در حالی که سند تحول بنیادین به این موضوع اهمیت داده است. هدف اصلی این رزمایش احیای کنشگری مدارس در این حوزه است.

اهداف رزمایش سفارتخانه مقاومت

قائم‌مقام سازمان مدارس صدرا بر سه محور اصلی این رزمایش تأکید کرد:

  1. هسته مقاومت مدارس: مدارس باید با مشارکت پنج دانش‌آموز، هسته مقاومت خود را تشکیل دهند و اقداماتی همچون برگزاری صبحگاه مقاومت، یادمان مقاومت و اجرای طرح «ایران همدل» را عملیاتی کنند.

  2. مأموریت‌های محله‌ای: هر مدرسه به‌عنوان یک سفارتخانه مأموریت‌هایی را در سطح محله برعهده دارد، از جمله مراجعه خانه به خانه و پرس‌وجو از شهروندان درباره میزان مشارکت در حمایت از مقاومت.

  3. طرح «مدرسه به مدرسه»: دانش‌آموزان مدارس دیگر نیز به سفارتخانه مقاومت تبدیل می‌شوند و با حضور در صبحگاه مدارس دیگر، مفاهیم مقاومت را به سایرین منتقل می‌کنند.


    بخشی از حجت‌الاسلام محمدحامد مبینی، قائم‌مقام سازمان مدارس صدرا، امروز در نشست خبری «سفارتخانه مقاومت»

فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی در سطح شهر

در سطح شهر، اقداماتی نظیر برپایی ایستگاه‌های فرهنگی و تربیتی مقاومت انجام شده است. دانش‌آموزان با ایجاد جریان‌های تبیینی، در ترویج مفهوم مقاومت نقش‌آفرینی کرده‌اند. همایش شهری «سفیران مقاومت» با همکاری چندین مدرسه برگزار شد و میزهای پرسش و پاسخ پیرامون این موضوع توسط دانش‌آموزان دایر شد. تاکنون 850 مدرسه در 31 استان و سه مقطع تحصیلی به این جریان پیوسته‌اند.

برنامه‌های دهه فجر و آینده‌نگری دانش‌آموزان

وی با اشاره به برنامه‌های دهه فجر، از دو محور محتوایی «روایت پیشرفت و مقاومت» و «رویای مقاومت» خبر داد و اعلام کرد که بستر لازم فراهم شده است تا دانش‌آموزان بتوانند نقش خود را در آینده جهان ترسیم کنند.

بخشی از حجت‌الاسلام محمدحامد مبینی، قائم‌مقام سازمان مدارس صدرا، امروز در نشست خبری «سفارتخانه مقاومت»
 

راه‌اندازی «هسته سفیران مجازی مقاومت»

در پایان، قائم‌مقام سازمان مدارس صدرا از راه‌اندازی «هسته سفیران مجازی مقاومت» در مدارس خبر داد و افزود که دانش‌آموزان فعال در فضای مجازی می‌توانند با عنوان «سفیر مقاومت» در این فضا کنشگری کنند. مدارس علاقه‌مند به شرکت در این رزمایش می‌توانند از طریق سایت «سفارتخانه مقاومت» ثبت‌نام کنند.

پخش تیزر خبری خبری «سفارتخانه مقاومت»

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه