logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

دبیر و دایی افتخار کشور هستند؛

اسبقیان: انتخابات پرورش‌اندام لغو شد؛ رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی بازنشسته نیست

اسبقیان: انتخابات پرورش‌اندام لغو شد؛ رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی بازنشسته نیست
معاون وزیر ورزش‌وجوانان گفت: بر اساس استعلام‌هایی که گرفتیم، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی بازنشسته نیست.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سیدمحمدشروین اسبقیان در حاشیه مجمع انتخاباتی فدراسیون پزشکی ورزشی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: رویدادهای مهمی همچون بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی جوانان را در پیش داریم و باید سلامت ورزشکارانمان را در اولویت قرار دهیم. با شناختی که از نوروزی (رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی) دارم کار را با قدرت پیش خواهد برد.

وی ادامه داد: معاینات و پیشگیری‌ها مانع از مصدومیت‌های سنگین می‌شود. دوپینگ آفت ورزش است و در این خصوص برای اولین بار ستاد عالی مبارزه با دوپینگ تشکیل شد. در شورای مرکزی هم از نوروزی خواستیم که جلسات را مداوم برگزار کند.

معاون وزیر ورزش اظهار داشت: تجربه ۴۰ ساله نشان می‌دهد، ورزشکاران اغلب ناخواسته درگیر دوپینگ می‌شوند و اعتقاد راسخ دارم اعضای مجمع فدراسیون از خودتان هم هزینه می‌کنید و خودم به عینه شاهد این موضوع بودم.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی خوبی در وزارتخانه در حال اجراست که طبق دغدغه وزیر ورزش، فدراسیون‌ها را تعیین تکلیف کنیم. فدراسیون پزشکی ورزشی بسیار مهم است که خداراشکر انتخابات آن امروز برگزار شد.

معاون وزیر ورزش در پاسخ به دانا دز خصوص اعتراض برخی کاندیداها در مجمع انتخاباتی فدراسیون پزشکی ورزشی گفت: برخی کاندیداها معترض شدند که نوروزی ۳۶ سال خدمت دارد ولی تحقیقات حراست و بازرسی وزارت ورزش نشان داد که این طور نیست. دانشگاه علوم پزشکی حکم او را فرستاده و نشان می‌دهد که نه تنها او بازنشسته نیست بلکه مقام بالادستی مجوز داده که تا ۳۵ سالگی هم می‌تواند خدمت کند.

اسبقیان همچنین گفت: شرایط فدراسیون کاراته کمی متفاوت که آن را نیز باید برگزار کنیم. در خصوص فدراسیون اسکی هم بررسی‌های لازم را انجام می‌دهیم و فکر می‌کنم انتخابات آن فروردین انجام شود. در خصوص فدراسیون‌های بدنسازی و اتومبیلرانی، ابهاماتی در ثبت‌نام‌ها وجود داشت و با نظر دستگاه‌های امنیتی، ثبت‌نام باید دوباره شود و به همین دلیل مجمع انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام هفتم اسفند برگزار نمی‌شود و به زودی زمان جدید آن اعلام خواهد شد.

وی در بخش دیگری در خصوص صحبت‌های دبیر و دایی در خصوص یکدیگر، گفت: علیرضا دبیر و علی دایی قهرمانان عزیز ما هستند که بعضا صحبت‌هایی بین آن‌ها پیش می‌آید که خودشان حل می‌کنند.

اسبقیان همچنین در خصوص اینکه کمیته ملی المپیک اعلام کرده بازی‌های کشورهای اسلامی از برنامه این کمیته خارج شده، گفت: با توجه به شناختی که خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک دارم هیچگاه از بازی‌های کشورهای اسلامی از برنامه این کمیته خارج نمی‌شود و همکاری لازم را با وزارتخانه خواهند داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه