اخبار داغ

حاجی دلیگانی در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

بیت‌المال را برای اصلاح اقتصاد و معیشت مردم هزینه کنید، نه برای منصرف کردن نمایندگان از استیضاح

بیت‌المال را برای اصلاح اقتصاد و معیشت مردم هزینه کنید، نه برای منصرف کردن نمایندگان از استیضاح
نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود با اشاره به برخی جلسات در روزهای اخیر، گفت: جلسات با رئیس‌جمهور و تیم اقتصادی دولت تاثیری بر روند استیضاح نخواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین علی حاجی دلیگانی، نایب‌رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، درباره نتایج جلسات و دیدارهای نمایندگان با وزیر اقتصاد و میزان اثرگذاری این جلسات بر روند استیضاح اظهار کرد: ما نمایندگان مردم از وزارت اقتصاد و سایر بخش های دولتی انتظار داریم وقت و بیت‌المال را برای اصلاح اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی مردم صرف کنند، نه برای منصرف کردن نمایندگان از استیضاح.

وی از نمایندگانی که از طمع برخی دولتی‌ها دوری کرده‌اند، تشکر کرد و اشاره نمود که یکی از سازمان‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد، ۷۵ نماینده را دعوت کرده بود تا با برخی پیشنهادات روند استیضاح را تغییر دهد، اما تنها تعداد انگشت‌شماری از نمایندگان در این جلسه حضور یافته و پس از شرکت در جلسه هم از حضورشان پشیمان شده‌اند.

جلسه با رئیس‌جمهور و تیم اقتصادی دولت

حاجی دلیگانی درباره جلسه با رئیس‌جمهور و تیم اقتصادی دولت توضیح داد: هدف این جلسه متوقف کردن روند استیضاح تیم اقتصادی بود. وی افزود که هیئت‌رئیسه مجلس پیشنهاد داده بود که 90 نماینده‌ای که نامه استیضاح را امضا کرده‌اند، به میهمانی دعوت شوند تا از تصمیمشان صرف‌نظر کنند. وی تأکید کرد که مطالب مطرح شده در جلسه عمدتاً برای منصرف کردن نمایندگان از استیضاح بوده است.

تاثیر تیم اقتصادی همتی بر افزایش قیمت ارز

وی افزود: از دیدگاه بسیاری از نمایندگان تیم اقتصادی آقای همتی عامدانه قیمت ارز را بالا برده است و افزود که نمایندگان به یاد دارند جلسه دوم دی‌ماه امسال که با حضور وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، منجر به افزایش 20 هزار تومانی قیمت ارز شد.

عدم تأثیر جلسات بر روند استیضاح

در پایان، حاجی دلیگانی تصریح کرد که هزینه هایی که وزارت اقتصاد برای جریان سازی رسانه ای می کند و اینگونه جلسات هیچ نتیجه‌ای نخواهند داشت و صرفاً برخی نمایندگان برای گفت‌وگو و شنیدن توضیحات در آنها شرکت می کنند و در نهایت تاثیری در روند استیضاح تیم اقتصادی دولت نخواهند داشت.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه