logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پورجمشیدیان:

مشکلات پایانه‌های مرزی را باید تا سفر اربعین حل کنیم

مشکلات پایانه‌های مرزی را باید تا سفر اربعین حل کنیم
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: حضور مشترک مقامات ایران و عراق در پایانه های مرزی می تواند موجب حل سریعتر این مشکلات شود. دولت و ملت عراق تعامل و خوبی با ما دارند و انگیزه کافی برای همکاری هم دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر پورجمشیدیان در جلسه ستاد مرکزی اربعین با اشاره به لزوم پیگیری مسائل مطروحه در جلسه در زمینه امور انتظامی و اتباع، اظهار کرد: مصمم هستیم سفارش رهبر انقلاب و دولت را برای سفر آسان، ارزان و ایمن زائران فراهم کنیم.

وی ادامه داد: هفته گذشته به همراه وزیر کشور به عراق سفر کردیم و درباره مسائل اربعین، مسائل امنیتی و انتظامی جلسات خیلی خوبی داشتیم. جلسه خوبی با نخست وزیر عراق و وزیر کشور نیز برگزار شد.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور خاطرنشان کرد: رسمیت دادن به گواهینامه اتباع ایرانی و عراقی در دو کشور می تواند تصمیم مناسبی باشد و به سفر شهروندان دو کشور کمک کند. تفاهمنامه خوبی در این زمینه با عراق امضا شد.

پورجمشیدیان با تاکید بر اینکه مسائل و مشکلات پایانه های مرزی را تا سفر اربعین باید حل کنیم، افزود: حضور مشترک مقامات ایران و عراق در پایانه  های مرزی می تواند موجب حل سریعتر این مشکلات شود. دولت و ملت عراق تعامل و خوبی با ما دارند و انگیزه کافی برای همکاری هم دارند. قرار شد کمیته های ستاد اربعین در دو کشور با یکدیگر جلسات مشترک داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین حسینی در ادامه گفت: دولت عراق در زمینه زیرساخت ها سرمایه گذاری خوبی انجام داده است. این اقدامات آینده خوبی را برای سفر اربعین نوید می دهد. مشکل خاصی درباره مسائل امنیتی نداریم اما در زمینه خدماتی و پشتیبانی باید همکاری بیشتری با طرف عراقی داشته باشیم.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور بیان کرد: درباره داروهای ممنوعه در عراق توافق کردیم که اگر نسخه همراه زائر باشد، طرف عراقی مشکلی برای ورود این داروها بوجود نیاورد.

وی اظهار کرد: ثبت‌نام اتباع در سامانه سماح و بیمه آنها پیگیری شود تا اتباع راحت تر تردد کنند. ایجاد اردوگاه برای اتباع در استان های مرزی می تواند دنبال شود. آمار اتباع قبل از آغاز سفر اربعین باید مشخص شود.

پورجمشیدیان در پایان خاطرنشان کرد: زائرین باید تشویق شوند از مرز باشماق و تمرچین هم استفاده کنند. امکانات این مرزها مناسب است فقط در زمینه حمل و نقل باید اقدامات بیشتری شود. زیرساخت های مرز سومار هم باید تکمیل شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه