logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پزشکیان:

مردم با مشارکت در کاشت درخت به بهبود محیط زیست کشور کمک کنند

مردم با مشارکت در کاشت درخت به بهبود محیط زیست کشور کمک کنند
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت درخت در حفظ محیط زیست گفت: امیدوارم مردم با مشارکت در امر مهم کاشت درخت به بهبود فضای سبز و محیط زیست کشور برای خودشان و فرزندانشان کمک کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور پیش از ظهر امروز - چهارشنبه - همزمان با ۱۵ اسفند روز درختکاری، ضمن کاشت ۳ نهال در فضای دفتر ریاست جمهوری، اظهار داشت: باید تلاش کنیم محیط زندگی خود را حفظ و از تخریب آن جلوگیری کرده و فضای سبز را توسعه دهیم، آن وقت است که می‌توانیم هوای پاک تنفس کرده و محیط زیست سالمی داشته باشیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه با کاشت درخت می‌توانیم از تخریب و فرسایش خاک و ایجاد زمینه وقوع سیلاب‌ها جلوگیری‌کنیم، افزود: درختکاری وظیفه همه ماست و اگر هر ایرانی بتواند بسته به شرایط محیطی و کاری خود یک یا تعداد بیشتری درخت بکارد، می‌توانیم کشور را از وضعیتی که به طرف آن می‌رود، نجات دهیم.

پزشکیان تصریح کرد: این کار کاملاً امکان‌پذیر است؛ ما امروز به شکل نمادین ۳ درخت کاشتیم و اگر من در فضای باز بودم، حتماً تعداد بیشتری درخت می‌کاشتم. امیدوارم مردم با مشارکت در امر مهم کاشت درخت به بهبود فضای سبز و محیط زیست کشور برای خودشان و فرزندانشان کمک کنند تا اجازه ندهیم، وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه