logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با حضور خسروی‌وفا؛

برگزاری نخستین نشست ستاد بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین

برگزاری نخستین نشست ستاد بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین
نخستین نشست ستاد آماده سازی کاروان اعزامی کشورمان به بازی های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین صبح امروز(یکشنبه ۱۹ اسفندماه) در دفتر دبیرکل کمیته ملی المپیک برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ این نشست با حضور محمود خسروی وفا رئیس، دکتر مهدی علی نژاد دبیرکل، علیرضا پاکدل سرپرست کاروان، دکتر اصغر رحیمی، محمد تابع رئیس مرکز نظارت بر تیمهای ملی، عاطفه اسلامیان مدیر امور بین الملل، محمدبابایی مدیر امور مالی، محمد کاظمی مدیر حراست، محمود عبدالهی مدیر روابط عمومی، حمیدرضا سلامی مدیر تشریفات و امور مسافرتها و مرتضی ضرابی مدیر پشتیبانی و تدارکات برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: این اولین نشست رسمی کاروان اعزامی به بازی های آسیایی جوانان بحرین، بمنظور برنامه ریزی و نظم دادن به فعالیت ها است، چراکه دیروز اطلاعات فنی و کتابچه بازی ها به دستمان رسیده است و رشته ها به تازگی مشخص شده و باید هرچه سریعتر تکلیف کادر آماده سازی خودمان را در کمیته های مختلف به همراه مسئولیت ها مشخص کنیم و برنامه ریزی های لازم انجام شود تا مرحله به مرحله کار را جلو ببریم.

در ادامه گفت: پیش از این آقای پاکدل با معرفی رئیس و تایید اعضای هیئت اجرایی بعنوان سرپرست کاروان انتخاب شد؛ با هماهنگی ایشان چارت ستاد آماده سازی کاروان را تا نشست آینده آماده و اعلام خواهیم کرد، اما در این بین برخی از کمیته ها باید فعالیت های خود را آغاز کنند و برنامه های خود را ارائه دهند؛ به طور مثال کمیته تشریفات برای تهیه بلیت و کمیته پشتیبانی برای تهیه البسه و کلیه ملزومات موردنیاز کاروان که لازم هست هرچه سریعتر اقدامات اولیه خود را آغاز کنند.

همچنین دکتر علی نژاد افزود:همین امروز طی ارسال نامه ای به فدراسیون ها اطلاعات لازم را در اختیار آنان قرار می دهیم و اعلام آمادگی و سوابق را از آنان میخواهیم تا بتوانیم در خصوص رشته های اعزامی پیش از آغاز نشست های فشرده و رودررو با اولویت اعزام کاروانی کیفی که جزء تاکیدات ستاد عالی بازی هاست، تصمیم گیری کنیم.

 در ادامه این نشست پاکدل سرپرست کاروان اعزامی به بازی های آسیایی جوانان بحرین، توضیحات مقدماتی در خصوص اطلاعاتی که از این بازی ها تاکنون بصورت ایمیل، نشست های حضوری و غیرحضوری دریافت کرده است به اطلاع اعضای جلسه رساند و اعلام کرد: با توجه به تغییر میزبان بازی ها، تا حدودی کارها عقب افتاده است، اما اطمینان دارم با این تیم می توانیم کلیه امور را درست و به موقع انجام دهیم و همانطور که دبیرکل تاکید کردند در اولین فرصت مسئول کمیته ها را انتخاب و معرفی می کنیم تا فعالیت های هر بخش مشخص شود.

وی افزود: امیدوارم تا در کنار هم و با حمایت وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ها اعزامی بی دغدغه و با نتایجی درخشان داشته باشیم.

در ادامه جلسه هر کدام از مدیران کمیته و اعضای ستاد توضیحاتی در خصوص برنامه های خود اعلام کردند و مقرر شد در نشست آتی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیم گیری های لازم از سوی مسئولان صورت پذیرد.

در پایان خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک اعلام کرد: به محض معرفی چارت، مسئولان هر کمیته موظفند در اولین فرصت برنامه ها و تقویم اجرایی خودشان با تاریخ مشخص و مرحله بندی شده را به ستاد اعلام کنند.

وی ادامه داد: کمیسیون فرهنگی مسئولیت انتخاب نام و شعار کاروان را برعهده دارد و کارها را شروع کرده که باید با پیگیری های لازم هرچه سریعتر خروجی داشته باشد.

رئیس کمیته ملی المپیک خطاب به اعضای نشست تاکید کرد: برآورد مالی دقیق با استفاده از تجربیات اعزام های گذشته به این رویداد را در دستور کار قرار دهید تا خطاها و ضعف ها به حداقل برسد و در نهایت بتوانیم اعزامی مطلوب و کیفی داشته باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه