logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

در تهران؛

۱۰۰ خودروی حادثه‌ساز در طرح ویژه پلیس در نوروز توقیف شدند

۱۰۰ خودروی حادثه‌ساز در طرح ویژه پلیس در نوروز توقیف شدند
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از آغاز طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت و توقیف بیش از ۱۰۰خودرو حادثه‌ساز در سطح شهر تهران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید ابوالفضل موسوی پور؛ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از آغاز طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت و توقیف بیش از 100خودرو حادثه‌ساز در سطح شهر تهران خبر داد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در این خصوص گفت: از روز 25 اسفندماه 1403 طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز تا پایان تعطیلات اجرا می‌شود و تاکنون (از 25 اسفندماه تا اوایل فروردین) بیش از 100 خودروی حادثه‌ساز توقیف و تا پایان تعطیلات در پارکینگ خواهند ماند.

سردار موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد : از جمله تخلفات حادثه‌ساز می‌توان به سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، حرکت به صورت مارپیچ، عبور از چراغ قرمز، حرکت با دنده عقب در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها جز تخلفات حادثه‌ساز محسوب می‌شوند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان به شهروندان تهرانی تأکید کرد: با انجام هر یک از این تخلفات حادثه‌ساز، وسیله نقلیه تا پایان تعطیلات در پارکینگ متوقف خواهد ماند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه کنید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه