بستنی خانگی در ۵ دقیقه!/ با این روش بستنیهای حرفهای درست کنید
درست کردن بستنی خانگی فوت و فن خودش رو دارد. این کار میتونه خیلی لذتبخش و در عین حال اگه خوب ندونی که چیکار کنی کمی سخت باشه.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درست کردن بستنی خانگی فوت و فن خودش رو داره. این کار میتونه خیلی لذتبخش و در عین حال اگه خوب ندونی که چیکار کنی کمی سخت باشه. باید برای طرز تهیه بستنی خانگی با شیر که حالت کشدار و کرمی داره بدونی .در ضمن اگه تو خونه بستنیساز داری کارت راحتتره. اما بدون اون هم میشه بستنی خونگی عالی درست کرد.
طرز تهیه بستنی خانگی با شیر در 5 دقیقه بدون خامه و ثعلب
توجه: برای هر دو روش با و بدون بستنیساز، بهتره از شیر پرچرب استفاده کنیم تا بستنی ما قوام بهتری پیدا کنه. همچنین اضافه کردن زرده تخممرغ هم به غلیظ شدن بستنی کمک میکنه، اما این مورد سلیقهای هست و میتونید ازش صرف نظر کنید.
روش اول: بستنی سریع با بستنیساز
مواد لازم:
شیر پرچرب: 1 لیتر
شکر: 1 پیمانه
وانیل: 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو (برای بستنی شکلاتی): به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
شیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار بدید تا شکر حل بشه.
بعد از اینکه مخلوط ولرم شد، وانیل رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
مخلوط رو داخل ظرف بستنیساز بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه، اجازه بدید تا بستنی آماده بشه.
برای بستنی خانگی شکلاتی، نیمی از مخلوط رو داخل ظرف جداگانهای بریزید و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
روش دوم: بستنی خانگی سریع بدون بستنیساز
مواد لازم:
شیر پرچرب: 1 لیتر
شکر: 1 پیمانه
وانیل: 1 قاشق چایخوری
پودر شیر خشک: 4 قاشق غذاخوری
یخ خرد شده: 2 پیمانه
طرز تهیه:
شیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار بدید تا شکر حل بشه.
بعد از اینکه مخلوط ولرم شد، وانیل و پودر شیر خشک رو اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مخلوط رو داخل ظرفی مناسب بریزید و در فریزر قرار بدید.
هر نیم ساعت یکبار مخلوط رو از فریزر خارج کرده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا کریستالهای یخ شکسته بشه. این کار رو حدود 3-4 بار تکرار کنید.
برای بستنی شکلاتی، نیمی از مخلوط رو داخل ظرف جداگانهای بریزید و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکات مهم:
برای طعمهای مختلف میتونید از میوههای یخزده، مغزها، شکلات چیپسی و… استفاده کنید.
برای تزیین بستنی خانگی میتونید از سس شکلات، میوههای تازه، مغزها و… استفاده کنید.
بستنی رو بهتره در ظرف در بسته و در فریزر نگهداری کنید.
حالا نوبت شماست تا با این روشهای ساده و سریع، بستنیهای خوشمزه و خانگی درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
ارسال دیدگاه