logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قدردانی سخنگوی دولت از اقدامات هلال‌احمر برای کاهش تصادفات

قدردانی سخنگوی دولت از اقدامات هلال‌احمر برای کاهش تصادفات
سخنگوی دولت با حضور در ستاد ملی خدمات نوروزی هلال‌احمر از خدمات نوروزی هلال‌احمر بویژه کمک در تحقق پویش «نه به تصادف» قدردانی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه جمعیت هلال‌احمر، توام شدن بهار طبیعت و بهار قرآن را دریچه‌ای برای رسیدن به دنیای بهتر دانست.

مهاجرانی در ادامه با اشاره به صفات خداوند در جوشن کبیر افزود: یکی از نام‌های خداوند در این دعا، کریم الصفح است یعنی بدون انتظار، بخشیدن و کسانی مثل اعضای هلال‌احمر، جزو بندگان خاص خداوند هستند، شما خیلی اوقات به کسانی چیزی می‌بخشید و می‌دهید که شاید اصلا هیچوقت از شما تشکر نکنند اما بدون تعلل به مردم خدمت می‌کنید و به ارزش کار خود واقف هستید. حضور در بین شما که به صفت کریم الصفح خداوندی مزین شده‌اید و در روزهایی که همه در کنار خانواده‌هایشان هستند شما لذت حضور در جمع خانواده را کنار گذاشته و آن را با لذت خدمت به مردم را جایگزین کردید، برای من بسیار ارزشمند است.

وی با تاکید بر اینکه خدمات هلال‌احمر را با اجر مادی نمی‌توان جبران کرد، افزود: اینکه شما در تعطیلات با این انگیزه و انرژی کار می‌کنید نشان از این دارد که طعم شیرین خدمت به خلق را چشیده‌اید.

 سخنگوی دولت با اشاره به خدمات نوروزی هلال‌احمر تاکید کرد: این جمعیت موضع خودش را از ورود به مشکل و حادثه تغییر داده و به سمت پیشگیری حرکت کرده است. آموزش به کودکان در سازمان‌های پیشرو انجام می‌شود که شما آن را سرلوحه کار خود قرار داده‌اید. اینکه شما در ۳۰ کیلومتری شهرها و اماکن ارائه خدمات یکپارچه نوروزی، به کودکان، چگونه کمک کردن و بازی کردن را می‌آموزید، در حال فرهنگ‌سازی هستید و این فرهنگ‌سازی باعث می‌شود فرزندانی که از شما خدمت می‌گیرند در آینده از اعضای داوطلب هلال‌احمر باشند. کار داوطلبی در دنیا بسیار تاثیر گذار است و به افزایش سرمایه اجتماعی جامعه کمک می‌کند. 

مهاجرانی ادامه داد: به عنوان سخنگوی دولت و یک شهروند این جامعه از شما برای کمک به پویش «نه به تصادف» و زحمات گسترده‌ای که می‌کشید و همچنین برای اینکه به خانواده مستمندان، سالمندان و شهدا سر می زنید که احساس بی‌کسی و تنهایی نکنند، تشکر می‌کنم.

وی افزود: نوسازی ناوگان لجستیکی و خدماتی هلال‌احمر و آمادگی ۲۷۰ هزار امدادگر و داوطلب برای خدمت نوروزی، به مردم امید و آرامش و اطمینان می‌دهد و به کاهش آلام بشری کمک می‌کند که بسیار ارزشمند است.

سخنگوی دولت پس از پایان این جلسه با امضای میثاق‌نامه به پویش ملی بهرفت ( بهبود رفتارهای ترافیکی) پیوست‌.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه