اخبار داغ
  1. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  2. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  3. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند
  4. موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان
  5. مجلس در جریان مذاکرات عمان است/هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی شود
  6. رفع مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان
  7. پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است
  8. حمایت معاونت علمی از پروژه‌های ساخت بار اول مناطق نفت‌خیز
  9. گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
  10. سیاست های خانم وزیر؛ به نام محرومان، به کام ثروتمندان
  11. مدعیان بلد بودن زبان دنیا میتینگ نقد و بررسی مذاکرات «عمان» به راه انداختند!/ مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!
  12. جاسوس ها مذاکرات برجام را به سمت برد و باخت هدایت کردند/هرگونه تهدید نظامی ایران به زیان آمریکا خواهد بود
  13. خلأ قانونی مانع نظارت مؤثر؛ طرح مجلس برای مقابله با تخلفات شبکه نمایش خانگی
  14. ماجدی و جلالی؛ سرآشپزهای فاجعه‌ساز/ برای تیم فوتبال امید نگران هستیم!
  15. رمزگشایی از حرکات بدن هنگام مناجات؛ چرا در دعا دست‌ها را به آسمان می‌بریم؟
  16. آیا شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان خطرناک هستند؟ کدام کشورها در مقابله با شبکه‌های اجتماعی خبرساز شدند
  17. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  18. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  19. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  20. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران

سازش با دشمن راه سعادت نیست؛ رسیدن به عزتمندی از طریق مقاومت

سازش با دشمن راه سعادت نیست؛ رسیدن به عزتمندی از طریق مقاومت
رئیس شورای عالی مجمع جهانی أهل بیت (ع) با بیان اینکه سازش با دشمن راه سعادت نیست، گفت: رسیدن به عزتمندی از طریق مقاومت صورت می‌گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام محمدحسن اختری ظهر جمعه در جمع اجتماع بزرگ راهپیمایان روز قدس در رشت با تقدیر از حضور با شکوه مردم در این راهپیمایی اظهار کرد: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس بار دیگر پوزه دشمن را به خاک مالید.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی أهل بیت (ع) با اشاره به اهمیت مسئله مقاومت و قدس بیان کرد: آزادی قدس از مسیر جبهه مقاومت و انقلاب اسلامی می‌گذرد و بر عهدی بسته‌ایم تا پای جان هستیم.

اختری با بیان اینکه حضور حماسی مردم لبیک دوباره‌ای به نظام اسلامی است، گفت: حضور باشکوه مردم ایران در روز راهپیمایی روز قدس همایش اقتدار قدس شریف است.

وی با بیان اینکه مساله قدس روز به روز فراگیرتر می‌شود، افزود: مردم آزادیخواه جهان برای حمایت از فلسطین و محور مقاومت قیام کردند که این اتفاق بزرگ از پیام نورانی حضرت امام (ره) نشأت می‌گیرد.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی أهل بیت (ع) با بیان اینکه حضور مردم در عرصه‌های مختلف نشان عزت، پایداری و مقاومت است، گفت: حضور مردم گواه این است که مقاومت و حزب الله زنده و جاوید است.

اختری با اشاره به اهمیت حضور مردم در راهپیمایی روز قدس و دیگر عرصه‌های سیاسی و اجتماعی بیان کرد: حضور حماسی مردم آری دوباره به انقلاب اسلامی و امامین انقلاب است.

وی با بیان اینکه ملت ایران تهدید نمی‌پذیرد، افزود: این حضور حماسی نشان می‌دهد که با ملت و مردم غیور ایران با زبان تهدید و زور نمی‌شود صحبت کرد.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی أهل بیت (ع) با بیان اینکه استقامت در راه مقاومت توصیه قرآنی است، گفت: مقاومت، استقامت و پایداری در مقابل با دشمن رمز و کلید پیروزی است.

اختری با اشاره به اینکه سازش با دشمن راه سعادت نیست، تصریح کرد: دشمن و استکبار جهانی بارها ثابت کرده که لایق سازش و گفتگو نیست.

وی با اشاره به مذاکرات بی نتیجه با سران غربی و آمریکا در رابطه با فلسطین افزود: مذاکرات هیچ نتیجه‌ای برای فلسطین نداشته و توفیقات مردم فلسطین از مسیر مقاومت می‌گذرد.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی أهل بیت (ع) با اشاره به ناکامی و عدم نتایج گفتگو با غرب و آمریکا اضافه کرد: گفتگو با آمریکا هیچ نفع و نتیجه‌ای برای مردم ایران و نظام اسلامی ندارد.

اختری با اشاره به اقدام شرم‌آور برخی سران عرب علیه فلسطین بیان کرد: برخی سران عرب و کشورهای اسلامی در اقدام شرم آورانه از اسرائیل حمایت می‌کنند.

وی با بیان اینکه راه سعادت و عزتمندی تکیه بر توان داخلی است، افزود: مقاومت و مبارزه در برابر دشمن موجب عزتمندی و سعادتمندی جامعه می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه