راز پخت کوفته قارچ نرم و خوش طعم + نکات طلایی

کوفته قارچ به دلیل دارا بودن ترکیباتی همچون قارچ، گوشت و برنج بسیار دارای طعم خوشمزه و البته مقوی می باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاید همه فکر کنند چند نمونه کوفته بیشتر نداریم آن ها شامل: کوفته تبریزی، کوفته برنجی، کوفته قلقلی، کوفته قزوینی هستند. اما تنها این چند نمونه کوفته نیستند، بلکه کوفته های بسیاری وجود دارند، مانند: کوفته گوشت، کوفته نخود، کوفته قارچ و … از دیگر کوفته های خوشمزه ای می باشند که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.
کوفته قارچ به دلیل دارا بودن ترکیباتی همچون قارچ، گوشت و برنج بسیار خوش طعم و البته مقوی می باشد که البته مراحل پخت آن نیز آسان است. این غذای فوق العاده ایده ای عالی برای وعده ی غذایی شام به شمار می رود.
مواد لازم برای کوفته قارچ :
گوشت | 300 گرم |
برنج | 1 و نیم لیوان |
قارچ (خرد شده) | 300 گرم |
سبزی (تره،جعفری،کمی شوید) | 2 پیمانه |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
مواد داخل کوفته :
پیاز داغ | 1 قاشق غذاخوری |
سیر داغ | 1 قاشق غذاخوری |
قارچ (خرد شده و سرخ شده) | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوفته قارچ :
برای تهیه ی کوفته قارچ، ابتدا برنج را بشویید و سپس به همراه یک سوم لیوان آب، نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوش بیاید و آب آن تبخیر شود و سپس به آن زمان بدهید تا خنک شود.
در ظرف مناسبی پیاز را با کمی روغن سرخ کنید و کمی زردچوبه را به آن اضافه كنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه كنید و تفت بدهید و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه كنید و كمی سرخ كنید تا بوی خامی آن گرفته شود، حدود 6 لیوان آب به پیازداغ اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت مناسب جوش بیاید و تا آماده شدن كوفته ها كمی غلیظ شود.
در کاسه ای برنج، گوشت، سبزی، قارچ، نمک و فلفل، پودرتخم گشنیز و تخم مرغ را بریزید و با دست ورز بدهید تا چسبندگی پیدا کند.
در ظرفی جدا گانه مواد داخل كوفته یعنی پیازداغ، سیرداغ و قارچ تفت داده شده را با هم مخلوط كنید. (می توانید پیاز ریز خرده شده را داخل روغن تفت بدهید کمی طلایی شد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت داده شد قارچ های خرد شده را به آن ها اضافه کنید و تفت بدهید اجازه ندهید قارچ ها آب بیاندازند، در صورت آب انداختن اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود و کنار بگذارید تا خنک شود.)
اکنون مایع گوشتی را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل گلوله های بزرگ در آورید و میان هر کدام از آنها را با انگشت گود كرده و یک تا دو قاشق غذاخوری از مواد داخل کوفته را داخل آن بگذارید و مجدداً به صورت گرد در آورید. می توانید از مواد گوشتی به اندازه ی نارنگی بردارید و ورز بدهید و گرد کنید، وسط آن را گود کنید و داخل آن را از یک قاشق غذاخوری از مواد بریزید و خوب گرد کنید.
پس از اینکه مخلوط آب و رب و پیاز داغ جوش آمد، کوفته ها را یکی یکی به آرامی داخل آن قرار بدهید و شعله را کم کنید.
پس از چند دقیقه می توانید کوفته ها را کمی داخل سس بغلتانید تا به سس آغشته شود. حدودا پس از یک ساعت و نیم کوفته برای سرو آماده است.
سایر نکات کوفته قارچ :
• بهتر است قارچ ها را قبل از مصرف با مقداری آبلیمو تفت دهید تا رنگ قارچ ها سفید بماند و طعم آن ها خوشمزه شود.
• هنگام پخت توجه كنید که در قابلمه کاملاً بسته نباشد، در غیر این صورت این کار از وا رفتن کوفته جلوگیری می کند.
• اگر مواد كوفته را خیلی ورز دهید و آنها را داخل آب در حال جوش بگذارید و شعله را کم کنید، اصلا وا نمیروند.
ارسال دیدگاه